kiváló hőtartás – a nagy teljesítményű fűtőelem és a pizzasütő továbbfejlesztett szigetelése akár 350 °C-os állandó hőmérsékletet, valamint gyors felfűtési és elkészítési időt biztosít
pontos hőmérséklet-szabályozás – elektromos pizzasütő külön szabályozható felső és alsó hőfokkal a tökéletesen átsült pizzák érdekében
professzionális méret – pizza sütő két nagy sütőkamrával egy-egy pizza és különböző vastagságú specialitások, például chicagói vagy New York-i stílusú pizza vagy kenyérlángos sütéséhez, akár 35 cm-es átmérőig
hőálló és biztonságos élelmiszerekhez – a sütőben lévő repedésálló és tartós samottkő ropogós pizzát garantál minden sütési folyamat során
tartós és könnyen tisztítható – a vendéglátóipari pizzasütő korrózióálló és sima rozsdamentes acél házzal rendelkezik, amelyet gyorsan és egyszerűen tisztíthat
A használati útmutató több nyelven is rendelkezésre áll. Ha az Ön nyelvén jelenleg nem elérhető, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a használati útmutató igényléséhez
kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.
Műszaki adatok
Termékleírás
Tartozékok
A márkáról
Értékelések és vélemények
Műszaki adatok
Anyag
Rozsdamentes acél
Horganyzott acél
Tűzálló agyag
Szín
Fém ezüst színű
Feszültség [V]
230
Teljesítmény [W]
4000
Max. hőmérséklet [°C]
350
Füstelvezető
Nem
Samott
Igen
Időzítő
Nem
Üvegablak
Igen
Kimeneti nyílások
Igen
Szellőzőnyílások
Igen
Csúszásmentes lábak
Igen
Focaccia pizza
Igen
Szicíliai pizza
Igen
Nápolyi pizza
Nem
New York-i stílusú pizza
Igen
Lahmacun (török pizza)
Igen
A kamrák külön vezérelhetők
Igen
Római stílusú pizza (al Taglio)
Igen
Áramerősség
17.3 Ah
Kábel hossza
200 cm
Felmelegedési idő
22 m
Ház mélysége
48 cm
Ház magassága
54.5 cm
Ház hossza
56 cm
Sütési idő
6 m
Belső mélység
36 cm
Belső magasság
11 cm
Belső mérethossz
36 cm
Pizza átmérője max.
35 cm
Kamrák száma
2
Pizzák kamránként
1
Méretek (HxSzéxMa)
53 x 56 x 54.5 cm
Súly
32.2 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
64 x 56 x 60 cm
Szállítási súly
36.9 kg
Szállítási csomag
Elektromos pizzasütő kemence RCPO-1003-N
2 ajtókilincs
Termékleírás
Elektromos pizzasütő tűzálló samottkővel max. 350 °C-ig
A Royal Catering elektromos pizzasütő kemencéjében hatékonyan készíthet ízletes pizzákat, pompost, langallót, lahmacun-t vagy focaccia-t, amelyet a két nagy kamra, a hőálló samottkő, valamint a 350 °C-ig külön szabályozható felső és alsó hőfok biztosít. A vastag szigetelésnek köszönhetően a vendéglátóipari pizzasütő mindössze 22 perc alatt felmelegszik, és a hőmérséklet még gyakori ajtónyitás esetén is optimálisan fennmarad. Egy friss, közepesen vastag tésztájó pizza sütése maximális hőfokon mindössze 6 percet vesz igénybe, így a sütő ideális az éhes vendégek gyors kiszolgálásához. Az energiatakarékos samottköves kemence ideális választás olasz pizzériák számára, valamint kávézókba, büfékbe és éttermekbe ropogós péksütemények, langalló vagy pompos sütésére.
Pizzakemence egyszerű kezelhetőséggel és két nagy sütőkamrával
Az elektromos pizzasütő belsejében egy 35 cm átmérőjű pizza számára van hely. Legyen szó chicagói stílusról vastagtésztás pizzáról, ízletes kenyérlángosokról, színes pizza al taglio vagy török lahmacun-ról, a 11 cm magas kamrákban tökéletesen elkészítheti a különböző specialitásokat. A fűtési funkció és a kamra világítása két billenőkapcsolóval aktiválható, amely lehetővé teszi, hogy folyamatosan ellenőrizze az ételek sütési szintjét. A felső és alsó hőfokot egymástól függetlenül állíthatja be a nagyméretű forgókapcsoló segítségével, hogy a sajt tökéletesen megolvadjon a ropogós alapon. A professzionális készülék 4000 W-os teljesítményével megbízhatóan és gyorsan felmelegszik 350 °C-ig. A tűzálló samottkövek pedig optimális hőeloszlást biztosítanak. A nagyméretű zsanéros ajtóknak és a széles fogantyúknak köszönhetően még magas hőmérsékleten is biztonságosan távolíthatja el a pizzákat a sütőből.
Gyorsan és könnyen tisztítható samottköves pizza sütő a Royal Catering-től
A sütő robusztus rozsdamentes acélból és horganyzott acélból készült, amely garantálja a készülék hosszú élettartamát. A pizza sütő könnyedén ellenáll a mindennapi használatnak a hektikus éttermi hétköznapok során is. Sima és ellenálló felületeinek köszönhetően a vendéglátóipari pizzasütő néhány perc alatt tisztítható. A csúszásmentes lábak biztosítják az eszköz stabilitását és megakadályozzák a munkafelület karcolódását.