(1) értékelés

Termék: EX10450040

|

Modell: A-32F/60/U

Pizzalapát - Ø33 cm - nyél: 60 cm - eloxált alumínium

55 890,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
3+
3%
54 213,30 Ft
5+
6%
52 536,60 Ft
10+
9%
50 859,90 Ft
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan november 27., szerda
Legalacsonyabb ár garancia
Főbb jellemzők
  • biztonságos – a 60 cm hosszú nyélnek köszönhetően
  • tartós – a pizzalapát stabil eloxált alumíniumból készült
  • higiénikus – a sima felületek könnyen tisztíthatók
  • egyszerű – a Ø33 cm-es, rendkívül vékony lapát tökéletesen siklik a pizzák alá
  • professzionális – a perforáció megakadályozza, hogy a tészta alatt összegyűljön a levegő, valamint megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így a pizza kevésbé ragad a lapáthoz
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Andreas Gaicher 2 évvel ezelőtt

Pizza héja

A tészta tökéletesen csúszik

HÁTRALÉVŐ IDŐ BLACK FRIDAY AKCIÓNKBÓL

0
nap
:
0
óra
:
0
perc
:
0
másodperc

Hasonló kategóriák

Műszaki adatok

Alak
Round
Anyag
Alumínium
Szín
Ezüst
Lapát átmérője [cm]
Ø33
Perforált
Igen
Nyél hossza
60 cm
Méretek (HxSzéxMa)
96 x 33 x 2.5 cm
Súly
0.6 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
115 x 47 x 2 cm
Szállítási súly
1.3 kg

Szállítási csomag

  • Pizzalapát A-32F/60

Termékleírás

Professzionális pizzalapát éttermekbe, pizzériákba, pékségekbe vagy saját alkotásaihoz

A Gi.Metal pizzalapátot kifejezetten vendéglátóipari használatra fejlesztették ki, vagyis az eszköz ideális nagykonyhák, éttermek, pizzériák, büfék és pékségek számára, valamint kiválóan alkalmas privát használatra is, grillezéshez vagy családi ünnepségekhez.

Hosszú és könnyű: a Gi.Metal pizza lapát vendéglátóipari felszereléseink közül

60 cm hosszú nyelével a pizza forgató lapát könnyen kezelhető, és megbízhatóan véd az égési sérülésektől a forró pizzák és kenyerek eltávolítása során a sütőből. A vékony, perforált Ø33 cm-es lapáton biztonságosan és rendkívül gyorsan készíthetők elő a pizzák.  A perforáció minimálisra csökkenti a levegő felhalmozódását a tészta alatt, megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így a pizza kevésbé ragad a lapáthoz.
A pizzalapát kiváló minőségű eloxált alumíniumból készült, vagyis könnyen tisztítható és tartós. Kis súlyának és erős nyelének köszönhetően a praktikus pizzalapát mindig könnyen tartható a kézben.

Értékelések és vélemények

5.0

1 értékelés alapján

Rendezés :

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Austria

Pizza héja

A tészta tökéletesen csúszik

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Milyen anyagból készül a lapát lapja?

A lapátlap eloxált alumíniumból van.

Nehéz pizzákat is emelhetek a lapáttal?

Igen, a robusztus felépítésnek köszönhetően, megerősítéssel és három szegecssel.

Mire jó a perforáció?

A perforáció minimálisra csökkenti a levegő felhalmozódását a tészta alatt, megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így kevésbé ragad a pizza a lapáthoz.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket