Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Termék: EX10450042

|

Modell: A-32RF/60/U

Pizzalapát - 33 x 33 cm - perforált - nyél: 60 cm - eloxált alumínium

Akciós
49 690,00 Ft 66 390,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
3+
3%
48 199,30 Ft
5+
6%
46 708,60 Ft
10+
9%
45 217,90 Ft
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan november 4., hétfő
Legalacsonyabb ár garancia
Főbb jellemzők
  • biztonságos – a 60 cm hosszú nyélnek köszönhetően
  • tartós – a pizzalapát stabil eloxált alumíniumból készült
  • higiénikus – a sima felületek könnyen tisztíthatók
  • egyszerű – a 33 x 33 cm-es, rendkívül vékony lapát tökéletesen siklik a pizzák alá
  • professzionális – a perforáció megakadályozza, hogy a tészta alatt összegyűljön a levegő, valamint megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így a pizza kevésbé ragad a lapáthoz
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Alak
Téglalap alakú
Anyag
Alumínium
Szín
Ezüst
Lapát átmérője [cm]
33 x 33
Perforált
Igen
Nyél hossza
60 cm
Méretek (HxSzéxMa)
96 x 33 x 2.5 cm
Súly
0.6 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
115 x 47 x 2 cm
Szállítási súly
1.4 kg

Szállítási csomag

  • Pizzalapát A-32RF/60

Termékleírás

Professzionális pizzalapát éttermekbe, pizzériákba, pékségekbe vagy saját alkotásaihoz

A Gi.Metal pizzalapátot kifejezetten vendéglátóipari használatra fejlesztették ki, vagyis az eszköz ideális nagykonyhák, éttermek, pizzériák, büfék és pékségek számára, valamint kiválóan alkalmas privát használatra is, grillezéshez vagy családi ünnepségekhez.

Hosszú és könnyű: a Gi.Metal pizza lapát vendéglátóipari felszereléseink közül

60 cm hosszú nyelével a pizza forgató lapát könnyen kezelhető, és megbízhatóan véd az égési sérülésektől a forró pizzák és kenyerek eltávolítása során a sütőből. A vékony, perforált 33 x 33 cm-es lapáton biztonságosan és rendkívül gyorsan készíthetők elő a pizzák.  A perforáció minimálisra csökkenti a levegő felhalmozódását a tészta alatt, megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így a pizza kevésbé ragad a lapáthoz.
A pizzalapát kiváló minőségű eloxált alumíniumból készült, vagyis könnyen tisztítható és tartós. Kis súlyának és erős nyelének köszönhetően a praktikus pizzalapát mindig könnyen tartható a kézben.

Értékelések és vélemények

Rendezés :

Gyakran ismételt kérdések

Milyen anyagból készül a lapát lapja?

A lapátlap eloxált alumíniumból van.

Nehéz pizzákat is emelhetek a lapáttal?

Igen, a robusztus felépítésnek köszönhetően, megerősítéssel és három szegecssel.

Mire jó a perforáció?

A perforáció minimálisra csökkenti a levegő felhalmozódását a tészta alatt, megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így kevésbé ragad a pizza a lapáthoz.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket