biztonságos – a 120 cm hosszú nyélnek köszönhetően
tartós – a pizzalapát stabil eloxált alumíniumból készült
higiénikus – a sima felületek könnyen tisztíthatók
egyszerű – a 32 x 32 cm-es, rendkívül vékony lapát tökéletesen siklik a pizzák alá
professzionális – a perforáció megakadályozza, hogy a tészta alatt összegyűljön a levegő, valamint megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így a pizza kevésbé ragad a lapáthoz
Professzionális pizzalapát éttermekbe, pizzériákba, pékségekbe vagy saját alkotásaihoz
A Gi.Metal pizzalapátot kifejezetten vendéglátóipari használatra fejlesztették ki, vagyis az eszköz ideális nagykonyhák, éttermek, pizzériák, büfék és pékségek számára, valamint kiválóan alkalmas privát használatra is, grillezéshez vagy családi ünnepségekhez.
Hosszú és könnyű: a Gi.Metal pizza lapát vendéglátóipari felszereléseink közül
120 cm hosszú nyelével a pizza forgató lapát könnyen kezelhető, és megbízhatóan véd az égési sérülésektől a forró pizzák és kenyerek eltávolítása során a sütőből. A vékony, perforált 32 x 32 cm-es lapáton biztonságosan és rendkívül gyorsan készíthetők elő a pizzák. A perforáció minimálisra csökkenti a levegő felhalmozódását a tészta alatt, megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így a pizza kevésbé ragad a lapáthoz.
A pizzalapát kiváló minőségű eloxált alumíniumból készült, vagyis könnyen tisztítható és tartós. Kis súlyának és erős nyelének köszönhetően a praktikus pizzalapát mindig könnyen tartható a kézben.