Trustpilot
Mérlegek
Laboratóriumi készülékek
Mérőeszközök
Laboratóriumi tápegységek
Laboratóriumi eszközök
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Termék: EX10030920

|

Modell: SBS-MMF-200

Ételhőmérő - Infravörös és szonda - HACCP

36 490,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
Hamarosan újra készleten
Legalacsonyabb ár garancia
Steinberg Systems
Főbb jellemzők
  • biztonságos – a HACCP szabvány szerint ellenőrzi az élelmiszereket
  • rugalmas – érintésmentes hőmérsékletmérés infravörös vagy platina érzékelővel
  • átfogó – széles mérési tartomány -40 és 300 °C között infravörös méréssel, szondával 250 °C-ig
  • pontos – ±0,6 ℃ / ±1,1 ℉ mérési pontosság
  • csatlakoztható – adatkezelés bluetooth-on keresztül vezérelhető alkalmazással
Szállítási információk
Visszaküldés és prémium garancia
Letöltések

Műszaki adatok

Ételhőmérő - Infravörös és szonda - HACCP Infravörös hőmérő - -50 - +1.300 °C-ig
(0)
36 490,00 Ft
Ételhőmérő - Infravörös és szonda - HACCP
Jelenleg megjelenített
(14)
28 190,00 Ft
Infravörös hőmérő - -50 - +1.300 °C-ig
Méretek (HxSzéxMa)
17 x 5.5 x 4 cm
11 x 5.2 x 16 cm
Áramellátás
Akkumulátor
-
Automatikus kikapcsolás
Igen
Igen
Bluetooth
Igen
-
Elemmel való működtetés
-
Igen
További jellemzők összehasonlítása

Szállítási csomag

  • Ételhőmérő SBS-MMF-200
  • Használati útmutató

Termékleírás

Ételhőmérő a biztonságos ételfogyasztáshoz

Nem szeretne kompromisszumot kötni az élelmiszerbiztonság terén? Akkor használja a Steinberg Systems ételhőmérőjét! A 2 az 1-ben élelmiszer hőmérő minden lehetőséget biztosít az Ön számára az ételek hőmérsékletének ellenőrzéséhez. Egy alkalmazás segítségével összehasonlíthatja az összes értéket a HACCP irányelvekkel, és azonnal értesítést kap a határértékek túllépéséről. Alkalmazza a legmodernebb technológiát a pontos eredmények érdekében, és dolgozza fel az élelmiszereket biztonságosan!

HACCP infravörös hőmérő platinaérzékelővel

A HACCP infravörös hőmérővel megbízhatóan mérheti a felületek hőmérsékletét, és a hőmérsékletet néhány centiméterrel a felület alatt. Az infravörös technológiának köszönhetően pillanatok alatt megmérhető a felület hőmérséklete, a platinaszondával pedig meghatározhatja a mélyebb rétegek hőmérsékletét. Bármelyik módszert választja, a thermométerrel kevesebb mint egy másodperc alatt pontos eredményeket kap.
Egy alkalmazás segítségével összehasonlíthatja a mért adatokat, és azonnal megnézheti, hogy az élelmiszer megfelel-e a HACCP élelmiszerbiztonsági irányelveinek. A folyamathoz az eszközt bluetooth-on keresztül csatlakoztatja okostelefonjához. Az infravörös hőmérőbeegy LED indikátor van beépítve, amely a hőmérsékletről és a HACCP megfelelőségről ad tájékoztatást, így Ön szemmel tarthatja az összes mérési eredményt, és ennek megfelelően reagálhat.
Infravörös mérés esetén -40 és 300 °C közötti mérési tartomány áll rendelkezésre. Az első osztályú vezetőképességgel rendelkező platinaszonda pedig -40 és 250 °C közötti hőmérséklet érzékelésére alkalmas. A mérőeműszer pontossága ±0,6 ℃ / ±1,1 ℉, felbontása 0,1 ℃/℉. A mért értékeket gyorsan és megbízhatóan olvashatja le a nagyméretű LCD kijelzőről. Az energiatakarékos működés érdekében az ételhőmérő automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik. A készüléket nagy teljesítményű újratölthető akkumulátor látja el árammal, amely szükség esetén egy tápegységen keresztül tölthető fel.

Értékelések és vélemények

Rendezés :
A SZAKÉRTŐK VÁLASZTÁSA
17 ÉV TAPASZTALAT...
a szakemberek támogatásában
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ...
boldog és elégedett professzionális ügyfél