Nem szeretne kompromisszumot kötni az élelmiszerbiztonság terén? Akkor használja a Steinberg Systems ételhőmérőjét! A 2 az 1-ben élelmiszer hőmérő minden lehetőséget biztosít az Ön számára az ételek hőmérsékletének ellenőrzéséhez. Egy alkalmazás segítségével összehasonlíthatja az összes értéket a HACCP irányelvekkel, és azonnal értesítést kap a határértékek túllépéséről. Alkalmazza a legmodernebb technológiát a pontos eredmények érdekében, és dolgozza fel az élelmiszereket biztonságosan!
HACCP infravörös hőmérő platinaérzékelővel
A HACCP infravörös hőmérővel megbízhatóan mérheti a felületek hőmérsékletét, és a hőmérsékletet néhány centiméterrel a felület alatt. Az infravörös technológiának köszönhetően pillanatok alatt megmérhető a felület hőmérséklete, a platinaszondával pedig meghatározhatja a mélyebb rétegek hőmérsékletét. Bármelyik módszert választja, a thermométerrel kevesebb mint egy másodperc alatt pontos eredményeket kap.
Egy alkalmazás segítségével összehasonlíthatja a mért adatokat, és azonnal megnézheti, hogy az élelmiszer megfelel-e a HACCP élelmiszerbiztonsági irányelveinek. A folyamathoz az eszközt bluetooth-on keresztül csatlakoztatja okostelefonjához. Az infravörös hőmérőbeegy LED indikátor van beépítve, amely a hőmérsékletről és a HACCP megfelelőségről ad tájékoztatást, így Ön szemmel tarthatja az összes mérési eredményt, és ennek megfelelően reagálhat.
Infravörös mérés esetén -40 és 300 °C közötti mérési tartomány áll rendelkezésre. Az első osztályú vezetőképességgel rendelkező platinaszonda pedig -40 és 250 °C közötti hőmérséklet érzékelésére alkalmas. A mérőeműszer pontossága ±0,6 ℃ / ±1,1 ℉, felbontása 0,1 ℃/℉. A mért értékeket gyorsan és megbízhatóan olvashatja le a nagyméretű LCD kijelzőről. Az energiatakarékos működés érdekében az ételhőmérő automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik. A készüléket nagy teljesítményű újratölthető akkumulátor látja el árammal, amely szükség esetén egy tápegységen keresztül tölthető fel.