Trustpilot
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Termék: EX10010940

|

Modell: RCKV-140/33-6S

Hűtővitrin - 140 x 33 cm - 6 GN 1/4 tárolóedény

Akciós
198 990,00 Ft 217 990,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
3+
5%
189 040,50 Ft
5+
10%
179 091,00 Ft
10+
15%
169 141,50 Ft
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan szeptember 13., péntek
Legalacsonyabb ár garancia
Royal Catering
Főbb jellemzők
  • Gyors, hatékony hűtés a 110 W-os kompresszornak köszönhetően
  • Nagy, 40 literes térfogat - 6 GN 1/4 tárolóedény számára kínál helyet
  • Az automatikus termosztát 2 és 10 °C közötti hűtést tesz lehetővé
  • Tiszta és higiénikus - kiváló minőségű rozsdamentes acél ház fedéllel
Tartozékok
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Anyag
Rozsdamentes acél
Szín
Ezüst
Kijelző
LED
Feszültség [V]
230
Energiaosztály
A
Teljesítmény [W]
110
Klímaosztály
4
Névleges bemeneti áram [A]
1,2
Hűtőrendszer
Statikus
Lábak beállítása [mm]
15
Alkalmas a (GN)
6 GN 1/4
Környezeti hőmérséklet [°C]
10 - 32
IEC védelmi osztály
I
Hűtőközeg - hűtőfolyadék
R600A / 35g
Termosztát
Igen
Üvegtakaró
Igen
Automatikus kiolvasztás
Igen
Kapacitás
43 l
Hangteljesítmény
35 dB
Méretek (HxSzéxMa)
35 x 141 x 28.5 cm
Súly
25.75 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
147 x 42 x 43 cm
Szállítási súly
42 kg

Szállítási csomag

  • Hűtővitrin RCKV-140/33-6S
  • 5 tartó a GN-tartályokhoz
  • Szerelőtartozékok
  • Használati útmutató

Termékleírás

Hűtővitrin - 140 x 33 cm - 6 GN 1/4 tárolóedény

A Royal Catering RCKV-140/33-6S hűtővitrinje biztosítja az élelmiszerek frissességét és vonzerejét azáltal, hogy hűvösen tartja és hatékonyan tárolja azokat, akár tálalás, akár további feldolgozás céljából. A Royal Catering professzionális hűtőberendezését éttermek, kávézók, fagylaltozók, gyorséttermek, szállodák és még sok más helyiség számára fejlesztették ki. Ez a termék pizzériák és salátabárok számára is felbecsülhetetlen értékű.
A kínált hűtőfelszerelés széles, 2 és 10 °C közötti hűtési hőmérséklet-tartományban áll rendelkezésre. A hőmérséklet beállítása a LED kijelző oldalán található gombok segítségével történik, amely mindig a készülék aktuális állapotát mutatja. Az automata termosztát fenntartja a beállított hőmérsékletet. Ez alacsony energiafogyasztást eredményez, és ezért nagyon költséghatékony.
A hűtővitrin automatikus leolvasztási funkcióval is rendelkezik, amely 6 óránként automatikusan elindítja a leolvasztási ciklust, így időt takarít meg. A folyamat manuálisan is elindítható.
A hűtőegység magas energiahatékonysága az R600a hűtőközeggáz használatának köszönhető. Kiváló termodinamikai tulajdonságai lehetővé teszik kisebb hőcserélők telepítését, ami alacsonyabb villamosenergia-költségeket eredményez. A kívánt hőmérséklet gyors elérését és megtartását a 125 wattos kompresszor biztosítja, amelyet ventilátoros hűtőrendszer támogat, és hűvös levegővel lát el.
A nagy, 40 literes űrtartalom a hűtővitrin egyik fő előnye. A 140 cm hosszú salátatartó 6 GN 1/4 tárolóedényt képes befogadni, amelyek mélysége legfeljebb 150 mm, így egyszerre többféle étel tárolható. A készülékbe azonban a GN 1/2-es tartályok is könnyen behelyezhetők - bár a méretek miatt a tartályok száma háromra csökken. Webáruházunkban a GN tárolók és GN fedelek teljes választékát megtalálja.
Az RCKV-140/33-6S hűtővitrin házához kiváló minőségű rozsdamentes acélt használtak. amely biológiailag inert, így az élelmiszerekkel érintkezve nem lép reakcióba, és ártalmatlan az egészségre. Emellett robusztus és korrózióálló, ami hosszú élettartamot garantál. Ezenkívül az alacsony porozitású, sima felület megkönnyíti a Royal Catering hűtőfelszerelés tisztítását.
A házon lévő rozsdamentes acélfedél hatékony védelmet nyújt az élelmiszereknek a külső hatásoktól. Ez azt jelenti, hogy zárás után is frissen, hűvösen és higiénikusan tarthatja őket anélkül, hogy újra le kellene töltenie őket. Egyszerűen hajtsa le a fedelet. Ez értékes munkaidőt takarít meg, és nagyon kényelmessé teszi a használatát.
A négy, akár 1,5 cm-rel is állítható magasságú műanyag láb lehetővé teszi, hogy az RCKV-140/33-6S hűtővitrin az adott felülethez igazodjon, így mindig stabilan áll, és megakadályozza a csúszást. A lábak a munkalapot is védik a nem kívánt karcolásoktól. A hűtőszekrény segítségével termékei vonzóan vannak bemutatva és megfelelő hőmérsékleten tárolva.

Értékelések és vélemények

Rendezés :

Gyakran ismételt kérdések

Alkalmas ez a készülék az éttermemben való használatra?

Igen! Ez a készülék ideális szállodai éttermekben, kávézókban, éttermekben, büfékben, bisztrókban, étkezdékben, büfékben, büfékben, banketteken vagy rendezvényeken való használatra.

Mekkora a készülék maximális kapacitása?

A fenti modell kapacitása 40 liter.

Az R600a hűtőfolyadék energiatakarékos?

Igen, az R600a termodinamikai tulajdonságai miatt nagyon magas energiahatékonysággal rendelkezik. A hűtőgáz alacsonyabb fogyasztása lehetővé teszi kisebb hőcserélők használatát, és ezáltal csökkenti a villamosenergia-fogyasztást.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket