HÁTRALÉVŐ IDŐ BLACK FRIDAY AKCIÓNKBÓL
Hűtőpultok
Hűtővitrin - 150 x 33 cm - 7 darab 1/4 GN edény
Hűtővitrin - 180 x 33 cm - üvegborítás
Hűtővitrin - 120 x 39 cm - Üvegborítás
Hűtővitrin - 150 x 33 cm - üvegborítás
Hűtővitrin - 140 x 33 cm - üvegborítás
Hűtőpult kerekekkel - 280 l - 4 fiók - 136 x 70 cm - B osztály - rozsdamentes acél - Royal Catering
Hűtőpult kerekekkel 550 l - 4 rekesz - 223 x 70 cm - B energiaosztály - felállítható - rozsdamentes acél - Royal Catering
Hűtőpult kerekekkel - 260 l - 2 rekesz - 136 x 70 cm - B osztály - Rozsdamentes acél - Royal Catering
Salátabár - üvegtetővel - Royal Catering - 240 L - 7 GN edényhez - 90 x 70 cm
Hűtőpult - 403 l - 1 rekesz - 4 fiók - 179,5 x 71 cm - B energiaosztály - rozsdamentes acél - Royal Catering
Hűtővitrin - 180 l - 2 polc - 2–12 °C - LED - rozsdamentes acél / edzett üveg - Royal Catering
Hűtővitrin - 120 x 33 cm - 5 darab 1/4 GN edény
Hűtővitrin - 200 x 33 cm - 10 darab 1/4 GN edény
Hűtővitrin - 150 x 39 cm - Üvegborítás
Hűtővitrin - 140 x 33 cm - 6 GN 1/4 tárolóedény
Hűtővitrin - 160 x 33 cm - üvegborítás
A hűtőpult ideális megoldás minden vendéglátóipari létesítmény számára. Ezek az innovatív készülékek kiváló minőségű hűtőszekrényt és nagy munkafelületet kombinálnak. A szakács a friss élelmiszereket a hűtőtálban tárolhatja, és közvetlenül a készülék munkafelületén dolgozhatja fel. A hűtőpult például ideális megoldás a pizzafeltöltéshez. Az ízletes pizzák alapanyagai mindig kéznél vannak, így a vendéglátóipari vállalkozó jelentősen optimalizálhatja a munkafolyamatokat a vállalkozásában. Ebben a kategóriában a gasztronómiai szolgáltatók kiváló minőségű pizzahűtőpultokat találnak.
A pizza tálalása különösen kényelmes egy hűtőpult segítségével
A hűtőpultot használják, ahol a személyzetnek mindig kéznél kell lennie az ízletes ételek hozzávalóinak. Sok élelmiszer romlandó, ezért a szakácsoknak hűvösen kell tartaniuk ezeket az összetevőket. A vendéglátóiparban azonban az is fontos, hogy a személyzet gyorsan és zökkenőmentesen el tudja készíteni a pizzákat és más ételeket. Erről egy modern hűtőpult gondoskodik. A hűtőegységek elegendő helyet biztosítanak a nagy mennyiségű alapanyag számára. A hűtőpultnál dolgozó személyzetnek ezek az összetevők azonnal kéznél vannak, amikor szükség van rájuk, és nem kell elhagyniuk a munkaterületet. A kereskedelmi hűtőpult több hűtőkamrát és különböző hűtőpultfiókokat kínál az élelmiszerek számára. Ez lehetővé teszi a vendéglátó személyzet számára, hogy a hektikus napi rutinban is áttekinthető legyen. A hűtőpultban lévő nagy teljesítményű hűtőegységek biztosítják az asztalok belsejében az állandó hűtési hőmérsékletet.
A hűtőpult előnyei: mindig friss élelmiszer közvetlenül a munkahelyen Elegendő tárolóhely a hűtőpult nagy mennyiségű élelmiszer tárolásához a nagy teljesítményű hűtési technológia állandó hűtési hőmérsékletet biztosít Az ilyen egységek gyártói sok hűtőpultot erős kompresszorokkal szerelnek fel. Ez lehetővé teszi, hogy az adott hűtőpult a lehető legrövidebb idő alatt elérje az előre beállított hűtési hőmérsékletet. A modern készülékekben csak környezetbarát hűtőközegeket használnak. A hűtési technológia különösen nagy teljesítményű, ugyanakkor gazdaságos az energiafogyasztás szempontjából.
Egy hűtőpult sokféle munkához
Természetesen a személyzet nem csak a pizzák elkészítésével foglalkozhat a vendéglátóipar számára a hűtött pult munkalapján. A gránit vagy rozsdamentes acél munkalapok rendkívül tartósak és ellenállóak. Ez azt jelenti, hogy a szakács ezt a munkafelületet használhatja például a hűtőpultban tárolt zöldségek és húsok feldarabolásához, majd gyorsan megkenhet egy bagettet. A séf ezeket az élelmiszereket közvetlenül a hűtőpultból veheti át és dolgozhatja fel időveszteség nélkül. Ezek a készülékek továbbá ideálisak az italok tárolására és hűtésére. Sok étteremben az üzemeltetők a hűtőpultot italpultként használják. A pultosok a finom koktélokhoz vagy gyümölcslevekhez szükséges gyümölcsöket az egységek munkafelületén vághatják fel, és az ehhez szükséges hozzávalókat közvetlenül a hűtőpultok vehetik át.
A modern hűtőpult rozsdamentes acélból készül. A rozsdamentes acél állandó higiéniai színvonalat garantál a vendéglátósnak. A rozsdamentes acél különösen robusztus, tartós, és a baktériumoknak nincs esélyük megtelepedni a rozsdamentes acélfelületen. A professzionális rozsdamentes acélból készült hűtőasztal a rozsdamentes acél különleges anyagtulajdonságainak köszönhetően különösen könnyen tisztítható. A személyzet gond nélkül tisztíthatja a gasztronómiai hűtőpult fertőtlenítőszerekkel és kemény tisztítószerekkel. Ez semmilyen módon nem károsítja az anyagot. Használható fagyasztóasztalként, italpultként vagy élelmiszer tárolására szolgáló hűtőberendezések. A hűtőpult kiváló szolgáltatást nyújt a vendéglátás minden területén.