Nem csak a kóstoláshoz: Az újra felhasználható préskendő szűréshez és passzírozáshoz
A Wiesenfield RCWP-1, újra felhasználható préskendő használatával nem csak leszűrt gyümölcsleveket készíthet, hanem a sajtot és a túrót is csöpögni tudja hagyni, valamint leveseket és szószokat is kipasszírozhat vele. A tartós kendő megbízhatóan választja el a legkisebb szilárd anyagokat a folyadékoktól. A kendő ideális a gyümölcspréshez ⌀ 18 x 26 cm-es gyümölcstárolóval (cikkszám: 1001149).
Tökéletesen kombinálható a Wiesenfield gyümölcsprésével
Akkor is ha a préskendő használhatósága nagyon sokoldalú, kifejezetten a Wiesenfield gyümölcspréseihez lett kialakítva. 32,5 x 41 cm-es méretével tökéletes a kínálatunkban található kis gyümölcsprésekhez. Ha a kendőt gyümölcslépréseléshez használja, akkor a nyomásnak köszönhetően több folyadék nyerhető ki a gyümölcsökből.
A préskendő akrilszálakból készült. Akrilszálaknak főleg étellel való munkavégzésnél egy hihetetlen előnyük van. E speciális műanyag szövet rendkívül szakadásálló még nedves vagy vizes állapotban is. Ennek köszönhetően nem csak környezetbarát, hanem nagyon gazdaságos is.
Az akrilszálaknak hála a gyümölcspréshez való préskendő higiénikusabb mint hasonló kendők, amelyek pamutból vagy kevert anyagokból készültek. Mivel az akrilszálak kevés vagy semennyi folyadékot sem vesznek fel, a szűrőkendő kevés erőfeszítéssel alaposan megtisztítható. Ugyanakkor maga a kendő nem ad ki magából semmilyen ízet, így a vele feldolgozott termékek eredetiek és természetesek maradnak. Függetlenül attól hogy a kendőt préskendőként, passzírozókendőként, sajtkendőként vagy szűrőkendőként használjuk: Az ételek feldolgozása nagyon hatékony módon történik és az összetevők természetes íze megmarad.
Értékelések és vélemények
Értékelések és vélemények
Rendezés :
Gyakran ismételt kérdések
A préskendőt többször is felhasználhatom?
Igen, a préskendő nagyon tartós és robusztus. Használat után megmosható és újra felhasználható.
A kendő megváltoztatja a terméket ízét?
Nem, a termékek természetes íze teljesen megmarad.