Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Termék: EX10021242

|

Modell: PROXUS 250P

MIG/MAG hegesztőgép - 270 A - Synergic Pulse - E-Hand

Akciós
535 990,00 Ft 812 990,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
3+
2%
525 270,20 Ft
5+
4%
514 550,40 Ft
10+
6%
503 830,60 Ft
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan október 24., csütörtök
Legalacsonyabb ár garancia
Főbb jellemzők
  • erőteljes - 270 A MIG és E-Hand esetén és 100%-os munkaciklus (duty cycle) 160 A-val
  • modern - IGBT-inverter és kényelmes kezelhetőség a 2-4-ütemű kapcsolónak köszönhetően
  • digitális - Synergic Puls (szinergikus impulzus) az optimális és automatikusan összehangolt hegesztési értékekért
  • flexibilis - 300 mm átmérőjű huzalorsó 0,6 - 1,2 mm-es huzalokhoz
  • precíz - elektródahegesztés Hot Start-tal és Anti-Stick-el
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Feszültség [V]
230
Huzal sebessége [m/min]
0.8mm - 2-22m/min | 1.0mm - 1.4-18.5m/min | 1.2mm - 1.4-10.7m/min
Hatékonyság (névleges teljesítménynél) [%]
85
Huzal átmérője [mm]
0.6/0.8/1.0/1.2
Aktív ciklusidő [%]
35%
Teljesítménytényező
0,7
Névleges bemeneti áram [A]
50
2T / 4T
Igen
Arc Force
Nem
Anti-Stick
Igen
Hot Start
Igen
MMA funkció
Igen
Vízhűtés
Nem
Flux magos huzal
Igen
Gáz mágnesszelep
Igen
MIG/MAG kábel
3 m
MMA kábel
3 m
Földelő kábel
3 m
Dróthenger max. átmérője
300 mm
Méretek (HxSzéxMa)
65 x 37 x 56 cm
Súly
37 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
76 x 50 x 66 cm
Szállítási súly
42.5 kg

Szállítási csomag

  • MIG-/MAG hegesztőgép PROXUS 250P
  • Tömlőcsomag MIG hegesztőpisztollyal (3 m)
  • Földelő kábel csipesszel (3 m)
  • Használati útmutató

Termékleírás

MIG/MAG hegesztőgép elektródahegesztéssel

A PROXUS 250P MIG / MAG hegesztőgép erős IGBT inverter technológiával van felszerelve, és garantálja a maximális rugalmasságot és minőséget. A hegesztőáram fokozatmentes szabályozása 250 A-ig optimális hegesztési varratokat eredményez a legkülönbözőbb hegesztési munkák során, és a Synergic funkcióval Ön pontosan összehangolt hegesztési értékeket kap. A MIG hegesztőgépet az elektródás hegesztés opció egészíti ki, vagyis az eszköz a szabadban, akár szeles időjárás esetén is használható.

A Synergic Puls segítségével optimális hegesztési értékeket kap

Az átlátható LED kijelzővel ellátott kezelőpanelen könnyen ellenőrizheti az összes értéket. Előre konfigurált beállítások széles választéka áll az Ön rendelkezésére, az optimális hegesztési eredmények elérése érdekében. A Synergic Pulse segítségével csak egy értéket kell megváltoztatnia; az ettől függő értékek, például a huzal sebessége, automatikusan beállításra kerül. Ön megadhatja és pontosan beállíthatja a két- vagy négyütemű kezelést is. A hegesztési mód kiválasztása a MIG / MAG, TIG Liftarc és az MMA közül szintén rendkívül egyszerű.
Teljes teljesítmény mellett a MIG hegesztőgép 270 A-t ér el, amellyel a nehéz javítási és felújítási munkák megbízhatóan végezhetők el. Ha a hegesztési áramot 160 A értékre csökkenti, akkor megszakítás nélkül hegeszthet. A hegesztőhuzalhoz egy nagyméretű orsó áll rendelkezésre, amelynek átmérője 300 mm, így csere nélkül végezhet el hosszabb munkákat is. Használhat vékony vagy vastagabb hegesztőhuzalokat 0,6 és 1,2 mm között. A négyhengeres huzaladagolás biztosítja a hegesztőhuzal egyenletes adagolását. Ha védőgáz nélkül szeretne hegeszteni, alkalmazhat olyan fluxushuzalt is, amelybe a védőgáz már integrálva van.
Ez azt jelenti, hogy a védőgázos hegesztőgéppel minden fémmunkálat elvégezhető a gyárban, a műhelyben, a lakatos- vagy a szerelőműhelyben. MIG hegesztésnél, például a réz, a magnézium és más vasmentes fémek, valamint ezek ötvözeteinek hegesztésénél inert gázok kerülnek felhasználásra; építővasoknál, mint például a vasnál és ennek a legtöbb ötvözeténél az aktív gázokkal történő MAG-hegesztés az optimális.
Egy további TIG hegesztőpisztollyal külső gázcsatlakozással, (nem része a szállítási csomagnak) a hegesztőgépre további hegesztési módként, a TIG hegesztés Liftarc gyújtással kapcsolható be. Ehhez csak ki kell választania a megfelelő funkciót a kezelőpanelen.
A TIG hegesztést akkor alkalmazzák, ha különösen tiszta hegesztési varratokra van szükség, ugyanis így alig keletkeznek szennyeződések, és a hegesztési varratok egyenesek és élesek lesznek. Nem keletkezik salak, és nem szükséges a további tisztítás. A szikrák, a fröccsenések, valamint a nyílt lángok ezáltal minimálisra csökkennek.
A stabil fémház védi az eszköz belső szerkezetét a mechanikai sérülésekétől. Az eszközt egy erőteljes ventilátor hűti, amelynek nyitott légáramlása véd a túlmelegedés ellen, és garantálja az eszköz hosszú élettartamát.
Az E-Hand hegesztésnél az eszköz főleg vas, réz, valamint ötvözetekhez, mint például öntöttvas vagy acél hegesztéshez használható. Mivel hegesztéshez nincsen szükség gázra, az eszköz még szélsőséges körülmények között, például szélben is használható. A Hot-Start és az Anti Stick funkciók biztosítják az optimális hegesztési eredményeket. Az elektródás hegesztőgép Hot-Start funkciója automatikusan és rövid időn belül biztosítja a hegesztési folyamat megkezdésekor a megnövekedett hegesztőáramot és a hegesztési varrat optimálisan felmelegszik az indítási pontnál. Az Anti-Stick funkció megakadályozza az elektróda túlhevülését és a hegesztőanyaggal való összeragadását a hegesztőáram kikapcsolásával.

Értékelések és vélemények

Rendezés :
Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket