Trustpilot
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Termék: EX10250763

|

Modell: UNI_BG_01

Füstölős grill - vas / fa - 2 kamrás - 2 polc

Akciós
46 290,00 Ft 53 790,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
3+
5%
43 975,50 Ft
5+
10%
41 661,00 Ft
10+
15%
39 346,50 Ft
Nincs készleten
Legalacsonyabb ár garancia
Uniprodo
Főbb jellemzők
  • stabil – füstölős grill robusztus vasból a hosszú élettartam érdekében
  • könnyen kezelhető – a BBQ grill egyszerűen tisztítható és könnyen hozzáférhet a hamuhoz az oldalsó ajtón keresztül
  • praktikus – füstölő grillel és nagy ráccsal az alap közelében, valamint széles fa polccal a grillezett ételek, evőeszközök stb. számára
  • precíz – pontos hőmérséklet-szabályozás a beépített hőmérő segítségével
  • mobil – a 2 keréknek köszönhetően a grillkocsi könnyen mozgatható
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Anyag
Fa
Vas
Szín
Fekete
Fa
Görgők
Igen
Elemmel való működtetés
Nem
Görgők száma
2 Pc
Méretek (HxSzéxMa)
104 x 51 x 102.8 cm
Súly
13.2 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
97 x 34 x 37 cm
Szállítási súly
15.7 kg

Szállítási csomag

  • Grill füstölővel UNI_BG_01

Termékleírás

Füstölés, grillezés, falatozás: mobil grill füstölővel

Szereti a szaftos steakeket, a füstös ízű grillezett zöldségeket és a friss fokhagymás bagettet? Akkor az Uniprodo füstölős grillje ideális választás az Ön számára! A BBQ grillel változatos grillezett ételeket készíthet a szabadban. Akár a pörkölt, akár a füstölt ízeket szereti, a két zárható kamrának köszönhetően a faszén grillel könnyedén készítheti el a különböző ételeket. Egyszerű kezelhetőségének és a számos hasznos funkciónak köszönhetően a füstölős grillsütő ideális kempingezéshez, piknikhez, grillpartikhoz, fesztiválokra vagy akár sporteseményekhez és egyéb szabadtéri rendezvényekhez.

Tüzes, de füstmentes: faszén grill az Uniprodo-tól

A magasan elhelyezett füstelvezető garantálja a biztonságos és tiszta füstelvezetést. A füstelvezető egy csövön keresztül oldalra vezeti a füstöt a grillkamrából, és megakadályozza az emberekkel való közvetlen érintkezést, így Ön és vendégei nyugodtan grillezhetnek, anélkül, hogy közvetlenül belélegznék a káros füstöt, azonban továbbra is élvezhetik a grillezett ételek étvágygerjesztő illatát. A grill kifinomult levegőszabályozó rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi az optimális grillhőmérséklet szabályozását. A grillkocsi fedelébe egy hőmérő van beépítve, így mindig figyelemmel kísérheti a hőmérsékletet.
Ha sokat grillezünk, akkor különböző eszközökre van szükségünk. Egyszerűen helyezze el ezeket a széles fapolcra, amely a grill elején található. Legyen szó grillfogóról, alufóliáról, tányérokról vagy ízletes grillnyársakról – a polc elegendő helyet biztosít a legfontosabb eszközöknek, a világos fának köszönhetően pedig stílusos megjelenést kölcsönöz a feszenes grillnek. A grillkocsi alsó részén egy tágas rács található a szén, a grillgyújtók stb. tárolására. A BBQ grill kamrái szintén nagy ajtókkal rendelkeznek, amelyeket elegáns fa fogantyúkkal nyithat és zárhat, így azonnal hozzáférhet a grillrácshoz, ahova a halat, a húst és a zöldségeket helyezi. Az ajtókat be is csukhatja, így az ételek finom füstös aromát kapnak.

Könnyen felállítható és tisztítható

A grill tisztítása szintén gyerekjáték. A nagy oldalsó ajtók segítségével könnyedén eltávolíthatja a hamut. A modell strapabíró vasból készült, amely könnyen tisztítható, és magas szintű stabilitást biztosít a faszén grillnek. A grillkocsi minden évszakban használható. A két nagy kerék segítségével könnyedén beguríthatja a grillt a fészerbe vagy egy fedett tárolóhelyre.

Értékelések és vélemények

Rendezés :
Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket