Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Termék: EX20050435

|

Modell: TURBOCLEAN XX PRO

B-termék Száraz-nedves porszívó szőnyegek és kárpitok tisztításához - 1200 W - 20 l

Akciós
B-termékek
B-termékeink esetében általában ügyfeleink által visszaküldött, felújított termékekről vagy korábbi bemutatódarabokról van szó. A termékeknek lehetnek optikai hibái, de műszakilag hibátlanok. B-termékeinkre szokásos visszaküldési és garanciális feltételeink vonatkoznak.
41 590,00 Ft 51 890,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan október 28., hétfő
Legalacsonyabb ár garancia
ulsonix
Főbb jellemzők
  • erős – nagy teljesítményű motor 1200 W-al a szőnyegek és kárpitok megbízható tisztításához
  • sokoldalú – különböző tartozékok, valamint nedves vagy száraz tisztítás és kiegészítő ventilátor
  • tágas – akár 20 l kapacitással
  • megbízható – a HEPA-, a szivacsszűrő, és a porszívózsák kombinációja a legkisebb részecskéket is felfogja
  • mobil – 4 simán futó kerekével és robusztus hordozófogantyújával az univerzális vizes szőnyegtisztító gép könnyen mozgatható és szállítható, a 4,5 m hosszú kábel biztosítja a maximális mozgásszabadságot
  • tartós – a szűrőtisztító funkciónak köszönhetően a szűrőkről eltávolíthatók a szennyeződések, így meghosszabbodik az élettartamuk
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Anyag
Alumínium
PVC
PP
Szín
Fekete
Ezüst
Sárga
Feszültség [V]
230
Teljesítmény [W]
1200
Légáramlás [l/perc]
1920
Szűrő típusa
HEPA / szivacsszűrő / porszívó tasakok
IP védettségi osztály
IPX4
Görgők
Igen
Ventilátor
Igen
Hordó fogantyú
Igen
Szűrővel együtt
Igen
Kapacitás
20 l
Vákuumfok
18 kPa
Szívótömlő hossza
1.8 m
Méretek (HxSzéxMa)
37 x 33 x 47 cm
Súly
6.6 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
45 x 39 x 47 cm
Szállítási súly
7.9 kg

Szállítási csomag

  • Ipari porszívó TURBOCLEAN XX PRO
  • Műanyag cső
  • Alumíniumcső
  • Résfúvóka
  • Szőnyegkefe
  • Kanapékefe
  • Nedves/száraz kefe
  • Szivacsszűrő
  • HEPA-szűrő
  • Porszívózsák

Termékleírás

Erőteljes száraz-nedves porszívó szőnyegekhez és kárpitokhoz, 1200 W teljesítménnyel

Tisztítsa meg a szőnyegeket, a kárpitokat és a matracokat az atkáktól: az ulsonix erőteljes száraz-nedves porszívójával másodpercek alatt megtisztíthatja az érzékeny és igényes felületeket. A vizes porszívó nagy teljesítményű és higiénikus eredményeket garantál, így ideális professzionális használatra, például szállodákba vagy magánháztartásokba is.

Az ulsonix ipari gépei és felszerelései között okos ipari porszívókat talál!

A praktikus méretei ellenére az ipari porszívó 20 literes kapacitást kínál szőnyegekhez és kárpitokhoz. Az alumínium motor erőteljes 1200 W teljesítményt biztosít. A 32 mm átmérőjű és 1,8 m hosszúságú rugalmas műanyag tömlőnek köszönhetően az alumínium csővel kombinálva kényelmesen használhatja a nedves száraz porszívót.

A számos funkciónak és különböző tartozékoknak köszönhetően könnyedén az adott felülethez igazíthatja a vizes takarítógépet. Használja a szőnyeget- és kárpitmosó funkció akár a szőnyeg-, akár a kanapékefével az optimális eredmények elérése érdekében. A nedves/száraz kefe ideális a makacs szennyeződések alapos eltávolításához a nedves textíliákról. Aktiválja a beépített ventilátort a nedvesen tisztított felületek hatékony szárítása érdekében. A szőnyegek, matracok, fotelek vagy kanapék pillanatok alatt újra készen állnak a használatra. A vizes kárpittisztító gép továbbá egy résfúvókával rendelkezik.

Megbízható szőnyegtisztító háromlépcsős szűrőrendszerrel

A nedves és száraz porszívó egy jól átgondolt szűrőrendszerrel rendelkezik, amely egy porszívózsákból, egy HEPA-szűrőből és egy további szivacsszűrőből áll. A szivacsszűrő felfogja a nagyobb szennyeződésrészecskéket, a HEPA szűrő finom szerkezete pedig kiszűri a legkisebb lebegő részecskéket, például a pollent, a finom port vagy atkatojásokat. Az integrált szűrőtisztító funkció eltávolítja a szennyeződéseket, így meghosszabbítja a szűrők élettartamát, valamint biztosítja a nedves száraz porszívó nagy szívóerejét hosszú éveken át.

Kompakt méreteinek és alacsony, mindössze 6.6 kg-os súlyának köszönhetően a vizes kárpittisztító ideális mobil használatra különböző helyiségekben – például szállodai szobákban. Az ipari porszívót a masszív fogantyúnál fogva hordozhatja, vagy kényelmesen húzhatja maga mögött a négy gördülékeny keréken.

Az ulsonix szőnyegtisztítója rendkívül magas színvonalú eszköz. A precíz kidolgozás és a tartós anyagok, valamint a vízálló kialakítás (IPX4) gondoskodik az ipari vizes porszívó biztonságos használatáról és megbízhatóan védi a készülék belsejét. A nedves porszívót nagy teljesítményértékek, alacsony karbantartási igény és hosszú élettartam jellemzi.

Értékelések és vélemények

Rendezés :
Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket