Óvja élelmiszereit, és hosszabbítsa meg a frissességüket az RCVG-32E vákuumozó készülékével. Hús, zöldség, fűszer vagy akár szósz, mind tovább friss marad légmentes környezetben, és így éttermében vagy szállodájában hosszú időn keresztül tárolhatja. Emellett más termékeket is, mint például kozmetikumokat, vagy elektronikai alkatrészeket is tud por és piszokmentesen tárolni, mindezt helytakarékosan.
A Royal Catering RCVG-32E vákuum csomagoló készüléke kiszívja a zsákból a levegőt, amibe a terméket előzőleg behelyezte. A záró mechanizmus biztosítja, hogy a zsák ne sérüljön meg, és a levegő el tudjon szabadulni. A táska mérete egyedileg megválasztható, maximálisan 32 cm-ig. A vákuum kialakulása után a zsák nyílása egy 3 mm széles forrasztással kerül lezárásra. Ezáltal az oxigén által okozott bomlási folyamatok megakadályozónak, mint ahogy a gomba, vagy baktériumok elszaporodása is. Így az élelmiszerek akár hosszú hónapokon keresztül is frissek maradnak.
A készülék burkolata rozsdamentes acélból készült, illetve ABS bevonattal rendelkezik, így a legmagasabb higiéniai előírásoknak is megfelel. A készülék rendelkezik egy praktikus tekercs tartóval is, ahol a vákuum zsákokat tudja tárolni, illetve különböző hosszúságra vágni. Az érintőképernyős LED kijelzőnek köszönhetően a kezelhetősége intuitív és egyszerű.
A készülék számos üzemmódot kínál amivel a termékeit elcsomagolhatja. A vákuum üzemmódban a teljes folyamat automatikusan zajlik le. Szükség esetén, a gomb újbóli megnyomása után a folyamat leáll. A Speed üzemmódban gyors és lassú vákuumozó sebesség közt válthat. A Canister üzemmódban, egy cső csatlakoztatásával egy tartályban hozhat létre vákuumot.
A Food üzemmódban válthat nedves és száraz élelmiszerek közt. Ebben az esetben a sebesség és hőmérséklet a választott ételhez megfelelően alkalmazkodik. A Puls funkció lehetővé teszi a folyamat kézi vezérlését, amiben a nyomást, és az időtartamot egyénileg tudja beállítani. Ez különösen nyomásérzékeny élelmiszereknél vagy tárgyaknál fontos. A Seal üzemmód csak a zsákok forrasztására használható.
A légmentesen zárt élelmiszerek nem csak fagyaszthatóak, hanem akár Sous-Vide párolásra is alkalmasak. Képesek akár órák hosszán 55-60 °C hőmérséklet elviselésére. Ennél a kímélő főzési eljárásnál a tápanyagok az ételben maradnak, de mindemellett megőrzik a teljes ízvilágukat is.