A legjobb választás az ételek tárolására és hűtésére – bővítse vendéglátóipari vállalkozásának felszereltségét!
A saladette hűtési hőmérséklet-tartománya 2–10 °C. A hőmérséklet intuitív módon állítható be egy digitális kezelőpanelen keresztül, amely állandóan mutatja az eszköz aktuális állapotát. Az automatikus termosztát felelős a kiválasztott paraméterek fenntartásáért. A 435 W-os kompresszor biztosítja, hogy a salátabár gyorsan elérje a kívánt hőmérsékletet, és fent is tartsa azt. A hűtőpult automatikus leolvasztási funkcióval rendelkezik, amely csökkenti az áramköltségeket és a munkaidőt.
A salátabár egyik legnagyobb előnye a nagy, 368 l-es kapacitása. A 137 cm hosszú saladette-be egy GN 1/1, négy GN 1/2 és három GN 1/3 edény fér el, amely lehetővé teszi számos különböző élelmiszer egyidejű tárolását. Az elegáns üvegfedél megvédi az ételeket a szennyeződéstől, és Ön ízléses módon mutathatja be a kínálatot. A három ajtóval rendelkező alapszekrény és a három, 30 kg-ig terhelhető tárolófelület további helyet kínál. A beépített vágódeszka garantálja a hatékony munkavégzést.
A salátabár háza kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely biológiailag inaktív, vagyis nem reagál élelmiszerrel való érintkezés során, és így ártalmatlan az egészségre. A rozsdamentes acél anyaga robusztus és korrózióálló, ami garantálja a hűtőpult hosszú élettartamát. Az edzett üveg borító szintén rendkívül tartós és higiénikus. A salátabár összes felülete gyorsan és alaposan tisztítható az alacsony porozitásának köszönhetően.
A legfeljebb 30 mm-rel állítható lábakkal a hűtőpult megfelelően igazítható minden padlófelülethez, így a saladette mindig stabilan és csúszásbiztosan áll. A salátabár segítségével ízlésesen mutathatja be és a megfelelő hőmérsékleten tárolhatja ételkínálatát.