Rozsdamentes acél munkaasztal - 180 x 60 cm - karimával - 182 kg-os terhelhetőség
Mire jók a modern technológiás eszközei, ha nincs hely, ahol rendszerezetten és tisztán előkészíthetné ételeit? A rozsdamentes acélból készült bútorok képezik a higiénikus konyha és a tiszta főzés alapjait. A Royal Catering termékcsaládhoz tartozó rozsdamentes acélból készült munkaasztalok minden professzionális konyhának elengedhetetlen kiegészítői. A RCAT-180/60-S rozsdamentes acél munkaasztalokat kifejezetten vendéglátóipari használatra terveztük, amely kétszintes kialakításának köszönhetően további tárolófelületet kínál.
A robosztus asztallap egy 20 mm vastag high density fiberboard lappal van megtámasztva – egy erősen tömör farost, egy lelakkozott és vízálló bevonattal. A HQ-lemez erős ellenállást mutat atmoszférikus hatások és kémiai anyagok ellen. Ennek köszönhetően a rozsdamenetes acél munkaasztal rendkívül tartós, hosszú életű és terhelhető. A munkafelület 150 kg-ig, az alsó polcra pedig 32 kg-ig terhelhető. Így a munkaasztal teljes terhelhetősége 182 kg.
Azonban az alsó polcon további munkafelületet talál, amely lehetővé teszi a jól strukturált és átlátható munkavégzést. A rozsdamentes acél asztal munkafelülete univerzálisan használható. Alkalmazható ipari konyhákban, menzákon, pékségekben, iskolákban vagy akár kórházakban ételek higiénikus és tiszta előállításához.
A 11 cm magas karima mögött a fal és a környezet optimálisan védve van fröccsenő víz és szennyeződések ellen. A RCAT-180/60-S rozsdamentes acél munkaasztal még az egyenletlen padlón is optimális stabilitást biztosít az állítható magasságú lábak segítségével. A csavarokkal és a szállítási csomagban szintén megtalálható imbuszkulccsal az asztal egyszerűen és gyorsan szerelhető össze, így az bármikor egyénileg igazítható.
A kiváló minőségű, polírozott rozsdamentes acél gondoskodik a hosszú élettartamról, valamint tartós a korrózió, illetve olyan mechanikus sérülések ellen, mint például karcolások. Az anyag továbbá könnyedén és alaposan tisztítható, ezáltal tökéletesen megfelel a higiénikus ételfeldolgozás követelményeinek.