Professzionális hentesfelszerelések a Royal Catering-től
Mielőtt azonban sor kerülne a kolbász töltésére, a húsdarálóra lesz szüksége először. A nagy teljesítményű RCFW 70-600-ECO modell 600 Wattos motorjával akár 70 kg / h hús, hal vagy zöldséget aprítására is képes, ami azt jelenti, hogy a készülék ideális választás hentesüzletekbe, éttermekbe, valamint kereskedelmi használatra is. A daráló használata során az élelmiszer egy 19 x 13,8 cm méretű hústálcáról, egy erős műanyag csúszdán keresztül biztonságosan jut be a daráló 45 mm átmérőjű résébe, ezután a hústömeg átnyomódik a perforált tárcsán. Az esetleges eldugulások a daráló csigatengelyének visszaforgató funkciójának segítségével szüntethetők meg. A kolbászhús készen is áll a további feldolgozásra.
Ha a húsdarabok mérete túl nagy a darálógéphez, vagy ha csontdarabokat kell eltávolítani, használja a 46 cm hosszú és 0,7 mm vastag rozsdamentes acél fűrészlappal rendelkező RCFS-2 csontfűrészt. Az ergonomikus kialakítású fogantyúval ellátott, professzionális hentesfűrész számára a csontok, a fagyasztott hús és a hal sem jelentenek problémát.
Az utolsó lépés a kolbászvégek lezárása. Ez a készlet tartalmazza az RCWC-01 nyomásszabályozós kézi kolbász klipszelőt is, amelynek segítségével pillanatok alatt lezárhat minden természetes és mesterséges héjat, burkot, hálót és tartót. A kézi kolbász klipszelőhöz 1000 kapocs is tartozik, azonban ezen felül még Royal Catering 2000 fém kapoccsal látja el Önt. A kész kolbászt kedve szerint főzheti meg, sütheti ki, grillezheti, száríthatja vagy füstölheti. Jó étvágyat kívánunk hozzá!