Vágógép egyenletes húscsíkokhoz
A vágógép konstrukciója egyszerű és hatékony. A tartós és élelmiszerbiztos rozsdamentes acél ház megfelel a vendéglátóipar legmagasabb higiéniai követelményeinek és biztosítja a szükséges stabilitást nagy mennyiségű hús feldolgozásához. A nagy felület a felvágandó élelmiszer számára lehetővé teszi a húsdarabok egyszerű feldolgozását. A húsdarabok egy védőfedéllel ellátott nyíláson keresztül adagolhatók a forgó pengékhez, amelyek 96 fordulat/perc sebességgel húzzák be a húst a készülékbe, és egyenletes csíkokra vágják azt. A pengék alatt a felvágott hús egy tartályba kerül, amelyet elő kell készíteni.
A hússzeletelő legfontosabb része a gép belsejében található vágószerkezet, amely a pengék rögzített vágási szélességével garantálja a hús egyenletes feldolgozását. Az eszközhöz 3, 4 vagy 5 mm széles pengék használhatók, amelyeket szintén megtalál Royal Catering márkánk termékkínálatában. Az egyenletesen elrendezett pengékkel ellátott vágóhengerek egy stabil acélvázban találhatók, amely teljesen a húscsíkvágóba nyomódik. A vágószerkezetet a gép hajtja, és folyamatosan vágja csíkokra a gépbe adagolt hússzeletek.
A vágóhengerek cseréje abszolút biztonságos. Amint felemeli a fedelet a töltőnyílásról, a motor automatikusan leáll, így elkerülhetők a sérülések a pengék cseréje során, illetve működés közben. A hús szeletelő négy gumilábon áll, amelyek csökkentik a rezgéseket, valamint biztosíták az eszköz stabilitását és a kényelmes munkavégzést.
Akár sertéshúst, csirkét vagy marhahúst szeretne vágni, az eszközzel minden csontozott hús könnyedén vágható, a készülék így zavartalanul tud működni és a legjobb eredmények garantáltak.