gyors felmelegedés – a 4,6 kW összteljesítményű elektromos tűzhely a négy főzőlapon gyorsan eléri a kívánt, max. 450 °C-os hőmérsékletet
rugalmas főzés – a két főzőlappal, három hőfokozattal és 19 és 23 cm átmérővel rendelkező főzőlapokkal ellátott asztali készülék ideális különböző ételek kíméletes főzéséhez és pirításához
kompakt kialakítás – az elektromos tűzhely tökéletesen elfér kis munkalapokon is, és 37 cm-es magasságának köszönhetően könnyen kezelhető
tiszta működés – beépített páraelszívó az erős szagok ellen
tartós és alacsony karbantartási igényű – a tűzhely teste rozsdamentes acélból készült, amely ellenáll a korróziónak, könnyen tisztítható és ideális az élelmiszerek higiénikus feldolgozásához
Robusztus, praktikus és könnyen tisztítható: kompakt asztali elektromos főzőlap
Funkcionalitás, tartósság és elegancia: a két főzőlappal felszerelt elektromos tűzhellyel professzionálisan szerelheti fel konyháját. A 4,6 kW-os főzőlap pontos hőmérséklet-szabályozásának és biztonsági funkcióinak köszönhetően megbízhatóan működik a vendéglátó-, szállodai és éttermi konyhákban vagy a lakóházakban. A készülék kompakt kialakítású, és kis helyen is könnyen használható. Az elszívó a főzőlapok mögött található, és megakadályozza az intenzív főzési szagok elterjedését.
A vendéglátóipar igényeihez igazítva: villany főzőlap két lappal, egyenként három hőfokozattal
A kompakt elektromos tűzhely két öntöttvas főzőlappal rendelkezik, amelyek átmérője 19 és 23 cm. A főzőlapok teherbírása egyenként max. 10 kg. A készülék elején található nagyméretű szabályozógombok segítségével három fokozatban szabályozhatja a hőmérsékletet 450 °C-ig Ha az elektromos tűzhely túlmelegszik, automatikusan kikapcsol, garantálva a biztonságos működést.
Biztonságos és könnyen kezelhető vendéglátóipari villany tűzhely professzionális konyhák számára
A főzőlapok 37 cm-es magasságának köszönhetően mindig kényelmes helyzetben főzhet. Az elszívó kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A felhasznált anyag robusztus, és rendkívül higiénikus, így ideális mindennapi, intenzív használatra vendéglátóipari konyhákban. A sima felületek ellenállnak a szennyeződéseknek, és könnyen tisztíthatók.