Édes, finom, lágy – pont amilyennek a csokoládénak lennie kell. A Royal Catering csokoládé temperálójával tökéletes csokoládémasszát állíthat elő az ízletes csokoládékreációkhoz. A temperálás szép fényt kölcsönöz a csokoládénak, miután az kihűlt, és tökéletes állagot biztosít a fogyasztáshoz. A könnyen működtethető csokoládé olvasztó egyetlen csokoládégyárból és cukrászdából sem hiányozhat.
Csoki temperáló a finom csokoládémassza melegítésére és keverésére
Egyszerű kialakításának köszönhetően a csoki temperáló lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést. A nagy kezelőpanel segítségével kiválaszthatja a kívánt keverési sebességet és a hőmérsékletet. A max. 110 °C-os hőmérsékletnek köszönhetően bármilyen csokoládé megolvasztható és temperálható a csokoládé temperáló készülékben. A folyamatos keverés rugalmas és egyenletes masszát biztosít. A kifolyón keresztül könnyedén töltheti meg a csokoládé- és pralinéformákat az édes csokimasszával.
Kompakt méreteinek köszönhetően a csokoládé olvasztó bármilyen munkafelületen elfér. A gumírozott lábak biztosítják a temperáló gép stabilitását, és védik a pultot a karcolódástól.