Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Termék: EX10012529

|

Modell: RC-CMM03

Csokoládé temperáló - rozsdamentes acél - 960 W - 15 l - Royal Catering

842 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
3+
5%
800 840,50 Ft
5+
10%
758 691,00 Ft
10+
15%
716 541,50 Ft
Hamarosan újra készleten
Legalacsonyabb ár garancia
Royal Catering
Főbb jellemzők
  • nagy kapacitású – legfeljebb 15 l csokoládéhoz
  • variálható – a max. 110 °C-os hőmérséklet-tartomány ideális különböző típusú csokoládéhoz
  • automatikus – a keverés biztosítja az optimális konzisztenciát
  • átlátható – jól látható paraméterek a nagy kezelőfelületnek köszönhetően
  • alacsony karbantartási igény – a rozsdamentes acél szerkezet korrózióálló és könnyen karbantartható
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

HÁTRALÉVŐ IDŐ BLACK FRIDAY AKCIÓNKBÓL

0
nap
:
0
óra
:
0
perc
:
0
másodperc

Hasonló kategóriák

Műszaki adatok

Anyag
Rozsdamentes acél
Szín
Ezüst
Feszültség [V]
230
Teljesítmény [W]
960
Max. hőmérséklet [°C]
60
Kapacitás
15 l
Méretek (HxSzéxMa)
57.5 x 63 x 52 cm
Súly
34.3 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
71 x 67 x 57 cm
Szállítási súly
45.5 kg

Szállítási csomag

  • Csokoládé temperáló RC-CMM03
  • Használati útmutató

Termékleírás

Csokoládé temperáló 15 l csokoládéhoz

Édes, finom, lágy – pont amilyennek a csokoládénak lennie kell. A Royal Catering csokoládé temperálójával tökéletes csokoládémasszát állíthat elő az ízletes csokoládékreációkhoz. A temperálás szép fényt kölcsönöz a csokoládénak, miután az kihűlt, és tökéletes állagot biztosít a fogyasztáshoz. A könnyen működtethető csokoládé olvasztó egyetlen csokoládégyárból és cukrászdából sem hiányozhat.

Csoki temperáló a finom csokoládémassza melegítésére és keverésére

Egyszerű kialakításának köszönhetően a csoki temperáló lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést. A nagy kezelőpanel segítségével kiválaszthatja a kívánt keverési sebességet és a hőmérsékletet. A max. 110 °C-os hőmérsékletnek köszönhetően bármilyen csokoládé megolvasztható és temperálható a csokoládé temperáló készülékben. A folyamatos keverés rugalmas és egyenletes masszát biztosít. A kifolyón keresztül könnyedén töltheti meg a csokoládé- és pralinéformákat az édes csokimasszával.
Kompakt méreteinek köszönhetően a csokoládé olvasztó bármilyen munkafelületen elfér. A gumírozott lábak biztosítják a temperáló gép stabilitását, és védik a pultot a karcolódástól.

Értékelések és vélemények

Rendezés :
Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket