A bain marie a Royal Catering-től ideális különböző ételek melegen tartására hosszú időn keresztül. A 4 fedeles gastronorm edényben elhelyezhető egy teljes menü összes fogása, vagy több különböző étel, például húsok, halak, zöldségek, rizs, burgonya és szószok. A melegen tartó pult megfelel a legmagasabb vendéglátóipari követelményeknek, így ideális éttermekbe, szállodákba, étkezdékbe, büfékbe, kávézókba vagy szociális intézmények és klinikák számára.
Nagy teljesítményű melegen tartó a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül
16 l-es űrtartalmával a melegentartó pult alkalmas nagy mennyiségű étel melegítésére és melegen tartására, amely jelentős időmegtakarítást jelent, és rendkívül előnyös nagyszabású rendezvények előkészítése során vagy csúcsidőben éttermekben, menzákon és szállodákban. A hatékony, 640 W teljesítményű fűtőelem gyorsan felmelegíti a vizet a kívánt hőmérsékletre. Az automata termosztátot a forgatógombbal aktiválhatja, és pontosan beállíthatja a hőmérsékletet 30–80 °C tartományban. A vízfürdő működési elvének köszönhetően az ételek nem égnek oda.
A vendéglátóipari étel melegen tartót jól átgondolt design jellemzi és ellenálló házzal rendelkezik, vagyis a termék rendkívül megbízható és könnyen kezelhető. A melegen tartó kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így az eszköz tartós és korrózióálló Egészségre ártalmatlan anyagának és sima felületének köszönhetően a bain marie könnyen tisztítható és higiénikus. A rozsdamentes acél strapabíró és ütésálló. A gumilábak garantálják az eszköz stabilitását és védik a padlót a karcolódástól.