Borscs vagy sajtfondü a többfunkciós bain marie-ban
Akár szállodai vagy éttermi büfékről, levesezőkről vagy ételkínálásokról van szó partikon: a kiváló minőségű bain marie a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül megbízhatóan tartja melegen a leveseket, a húsleveseket, a szószokat és még sok más finomságot, például csokoládét vagy egy krémes sajtfondüt.
Pontos melegen tartás éttermekben, gyorséttermekben vagy levesezőkben
A leveses melegen tartó egy kerek, 14 l-es edénnyel és egy hozzáillő fedőből áll. A kívánt hőmérsékletet 30–110 °C között állíthatja be az ételmelegítő alján található forgatógomb segítségével. A magas hőmérséklet-tartománynak köszönhetően a készülék fondü készítésére vagy csokoládé olvasztására is kiválóan alkalmas. 1500 W-os teljesítményével az étel melegen tartó megbízhatóan működik. Különösen praktikus: a lefolyócsap megkönnyíti a készülék tisztítását és szállítását.
Az elektromos leves melegen tartó élelmiszerek számára biztonságos rozsdamentes acélból készült. A kiváló minőségű anyag tartós, ellenálló és rendkívül könnyen tisztítható. A kompakt leves melegentartó helytakarékos, így könnyen elhelyezhető minden konyhában.