Bain marie alsó szekrénnyel és 2 x GN 1/1 edénnyel
A bain marie alapszekrénnyel a Royal Catering-től ideális különböző ételek melegen tartására hosszú időn keresztül. A 2 fedeles gastronorm edényben (GN 1/1) elhelyezhető egy teljes menü összes fogása, vagy több különböző étel, például húsok, halak, zöldségek, rizs, burgonya és szószok. Az étel melegítő megfelel a legmagasabb vendéglátóipari követelményeknek, így tökéletes választás éttermekbe, szállodákba, étkezdékbe, büfékbe, gyorséttermekbe, kávézókba vagy idősotthonokba és klinikák számára.
Nagy teljesítményű ételmelegítő a Royal Catering vendéglátóipari felszerelései közül
52 l-es űrtartalmával a melegentartó pult alkalmas nagy mennyiségű étel melegítésére és melegen tartására, Amely jelentős időmegtakarítást jelent, és rendkívül előnyös nagyszabású rendezvények előkészítése során vagy csúcsidőben éttermekben, menzákon és szállodákban. A hatékony, 1265 W teljesítményű fűtőelem gyorsan felmelegíti a vizet a kívánt hőmérsékletre. A két forgatógomb segítségével aktiválja a külön állítható termosztátokat, és állítsa be pontosan a hőmérsékletet 30 - 85 °C között. A vízfürdő működési elvének köszönhetően az ételek nem égnek oda. A leeresztő csap megkönnyíti a melegen tartó kezelést.
A vendéglátóipari étel melegen tartót jól átgondolt design jellemzi, valamint alsó szekrénnyel és ellenálló házzal rendelkezik, vagyis a termék rendkívül megbízható és könnyen kezelhető. A melegen tartó kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, így az eszköz tartós és korrózióálló. A rozsdamentes acél ártalmatlan az egészségre anyag, és rendkívül sima felületének köszönhetően könnyen tisztítható és higiénikus. A rozsdamentes acél strapabíró és ütésálló. A 3 cm-rel állítható gumilábak garantálják az eszköz stabilitását és védik a padlót a karcolódástól.