Trustpilot
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Termék: EX20010985

|

Modell: RCSW-6.2

B-termék Rozsdamentes acél szervizkocsi - 3 polcos- max. 500 kg - 2 fékkel

Akciós
B-termékek
B-termékeink esetében általában ügyfeleink által visszaküldött, felújított termékekről vagy korábbi bemutatódarabokról van szó. A termékeknek lehetnek optikai hibái, de műszakilag hibátlanok. B-termékeinkre szokásos visszaküldési és garanciális feltételeink vonatkoznak.
31 590,00 Ft 39 390,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
3+
5%
30 010,50 Ft
5+
10%
28 431,00 Ft
10+
15%
26 851,50 Ft
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan szeptember 20., péntek
Legalacsonyabb ár garancia
Royal Catering
Főbb jellemzők
  • robusztus rozsdamentes acél kivitelezés – ideális vendéglátóipari használatra
  • kiváló minőségű kerekek termoplasztikus gumiból, ezáltal védve vannak a padló karcolásaitól, illetve különösen könnyűek
  • stabil – 500 kg statikus terhelhetőség és 150 kg terhelhetőség ha a kocsit szállításra használja
  • kényelmes munkakörnyezet - rezgéscsillapítós gumibetét a polcok alatt a zaj és a rezgések minimálása érdekében
  • könnyű kerekek nyújtotta mobilitás, 2 kereket fékkel szereltünk fel
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Anyag
Rozsdamentes acél
Szín
Ezüst
Polc méretei [cm]
84 x 43,5
Lapvastagság [mm]
0,6
Csőátmérő max. [mm]
Ø 25
Polcok közötti távolság [mm]
285
Max. terhelhetőség polconként [kg]
50
Görgők átmérője
100 mm
Görgők száma
4 Pc
Alsó polc magassága
17.8 cm
Felső polc magassága
46.3 cm
Terhelhetőség - max. teherbírás
150 kg
Polcok száma
3 Pc
Méretek (HxSzéxMa)
100.5 x 55.5 x 96 cm
Súly
10.65 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
94 x 53 x 17 cm
Szállítási súly
12.5 kg

Szállítási csomag

  • 2 keret
  • 3 polc
  • 4 kerék (2 fékkel)
  • 4 ütközésvédő sapka
  • szerelési készlet
  • használati útmutató

Termékleírás

Rozsdamentes acél szervizkocsi - 3 polcos- max. 500 kg - 2 fékkel

A Royal Catering RCSW-6.2 három polcos tálca kocsija kifejezetten professzionális vendéglátóipari használatra lett tervezve, ugyanis segítségével rendkívül egyszerű a különböző ételek és italok szállítása és szervírozása. Termékünkel továbbá a használt tányérokat is könnyen össze lehet szedni, és már mehet is a konyhába. Tegye hatékonyabbá a munkavégzést az ipari konyhákban, menzákon, kórházakban vagy pékségekben a Royal Catering rozsdamentes acélból készült kocsijával. A kocsi rendkívül ellenálló, illetve könnyen tisztítható.
A szervizkocsi kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely garantálja a magas ellenállóképességet a különböző kémiai anyagok ellen, valamint hosszú időn keresztül megőrzi fényes külsejét. A sima felület biztosítja a tartós higiéniát. Tálca kocsjaink a kiváló minőségű kidolgozásnak köszönhetően tartósak, illetve teherbíróak.
A három polc rendkívül sok helyet kínál a különböző ételek és italok optimális prezentálásához, ezáltal különösen hasznos, ha sok vendégről és ezáltal sok edényről van szó. Mindezek meleltt szerizkocsinnal étkészletek szállítására is tökéletes, ha asztalok tekítéséről, vagy összepakolásáról van szó. A polcok mind a négy oldalról hozzáférhetőek. A termék derékszögű kialakításának köszönhetően rendkívül stabil. Továbbá a vékony perem gondoskodik arról, hogy a szállított termékek ne csússzanak le a kocsil.
A polcok közötti tácolság 28,5 cm, ezáltal akár nagyobb edények is elférnek azokon. Minden egyes polc maximális terhelhetősége 50 kg ha szállításra használja. Álló helyzetben a kocsi statikus terhelhetősége maximálisan 500 kg. Termékünk nagy teherbírásának, illetve nagy pakolófelületének köszönhetően nem kell felesleges köröket tennie a konyhába, segítségével gyorsabb és egyszerűbb a munkavégzés.
A szervizkocsi speciális rázkódásgátló kialakítása elnyeli a rezgéseket, illetve a zajt az rezgésgátló gumi betétnek köszönhetően. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően termékünk bármilyen típusú talajon használható, így akár kerámiacsempe, fa vagy parketta felületeken is. Garantált a kényelmes, biztonságos és halk munka!
A kocsi 4 db kerékkel rendelkezik, amelyek közül kettő fékkel lett felszerelve. A kerek speciális termoplasztikus gumibevonatúak, ennek köszönhetően a kocsi mozgatása maximális terhelés esetén is renkívül halk. Ezenkívül a görgők 360 fokban forgathatóak, így a szervizkocsi szűk helyen is könnyedén mozgatható. A négy védősapkának köszönhetően nem keletkeznek sérülések a falon, illetve asztallábakon.
A négyszögletes csöves profil biztosítja az optimális fogást a tolás alatt, így a kocsival még keskeny helyeken is könnyen manőverezhetünk. A kocsi összeszerelése szintén gyerekjáték. Az ehhez szükséges szerszámokat tartalmazza a szállítási csomag. A kerekek cseréje szintén rendkívül egyszerű. Rendelje meg még ma a Royal Catering RCSW-6.2 tálca kocsiját!

Értékelések és vélemények

Rendezés :

Gyakran ismételt kérdések

Könnyű manőverezni a kocsival?

Igen, hála a forgatható és könnyű görgőknek, amelyek 360 fokban elforgathatóak könnyen lehet mozgatni a kocsit. Ezáltal akár még szűk termekben is garantált a nagy mobilitás.

Mennyi terhet bír el a szervizkocsi?

Álló helyzetben a kocsi 500 kg-ot bír el. Ha szállításra használja, akkor legfeljebb 150 kg árut helyezhet rá. Nehéz torták vagy sok tányér – e tálcás kocsinak ez nem okoz gondot.

Elég tartós a szervizkocsi az ipari használathoz?

Igen, a szervizkocsi kialakításához 2,5 cm átmérőjű csöveket használtunk, amelyek rendkívül tartósak és robusztusak. Ezenkívül a polcok a sarok egyes sarkaihoz rögzített szögsávokkal vannak ellátva, így az egész szerkezet nagyon stabil.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket