Trustpilot
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Termék: EX20010992

|

Modell: RCGK-48L-A

B-termék Mini hűtő - Minibár - 45 l - fehér - Royal Catering

Akciós
B-termékek
B-termékeink esetében általában ügyfeleink által visszaküldött, felújított termékekről vagy korábbi bemutatódarabokról van szó. A termékeknek lehetnek optikai hibái, de műszakilag hibátlanok. B-termékeinkre szokásos visszaküldési és garanciális feltételeink vonatkoznak.
56 190,00 Ft 70 190,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
3+
5%
53 380,50 Ft
5+
10%
50 571,00 Ft
10+
15%
47 761,50 Ft
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan szeptember 20., péntek
Legalacsonyabb ár garancia
Royal Catering
Főbb jellemzők
  • tágas – mini hűtő nagy, 45 literes kapacitással az ételek és italok hűtéséhez
  • csendes – az egyik legcsendesebb minibár a piacon, mindössze 35 dB zajszinttel
  • praktikus – mini hűtő további jégrekesszel az extra hideg frissítőkhöz
  • hatékony – a kis hűtőszekrény megbízhatóan 0-10 °C-ra hűti le az italokat és rágcsálnivalókat, és frissen tartja őket, amíg készen nem állnak az elfogyasztásra
  • könnyen tisztítható – a könnyen tisztítható anyagoknak és a kivehető betétrácsnak köszönhetően tökéletes szállodákba, bárokba és szállókba
  • könnyen tisztítható konstrukciónak köszönhetően tökéletes hotelek, B&B és hostelek számára
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Telepítés típusa
Szabadon álló
Anyag
Műanyag
Acél
Habszivacs
HIPS
Szín
Fehér
Feszültség [V]
230
Energiaosztály
E
Teljesítmény [W]
60
Zajszint osztály
C
Kompresszor
N050YVL
Névleges bemeneti áram [A]
0,55
Lábak beállítása [mm]
10
Polc méretei [cm]
37,6 x 12,5
Környezeti hőmérséklet [°C]
1 - 10
Hűtőközeg - hűtőfolyadék
R600a, 12 g
Tápkábel
1.8 m
Kapacitás
45 l
Hangteljesítmény
39 dB
AEC (éves energiafogyasztás) [kWh]
80
Méretek (HxSzéxMa)
45 x 45 x 49.5 cm
Súly
13.6 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
50.5 x 50 x 54 cm
Szállítási súly
15.4 kg

Szállítási csomag

  • Mini hűtő RCGK-48L
  • Betétrács
  • Használati útmutató

Termékleírás

Hűvös, kompakt, kényelmes: 45 literes mini hűtő minden szobába

Egy kis frissítőre vágyik? Ezután nyúljon a Royal Catering minihűtőjéhez, és bármikor élvezheti a hideg italokat és rágcsálnivalókat. A modern minibár 45 literes, és különösen csendes működésű. A mindössze 35 dB-es hangerejével az elektromos hűtődoboz az egyik legcsendesebb modell a piacon - tökéletes a készülék felállításához vendég- vagy szállodai szobákban, hangulatos bárokban vagy hostelekben. Egy másik fénypont: a kis hűtőszekrény jégrekesszel is rendelkezik.

A Royal Catering mini hűtő: kívül kicsi, belül nagy

A 45 literes kapacitású minibárban bőven van hely, hogy vendégei számára különféle hűtött italokat, ételeket vagy rágcsálnivalókat biztosítson a szállodai szobában. Ugyanakkor a kompakt kialakítás biztosítja, hogy a minibár könnyen elhelyezhető legyen. Szabályozza saját maga a hőmérsékletet. Mivel ez a mini hűtőszekrény különösen széles hőmérséklet-tartományt kínál, 0 és 10 °C között bármilyen hőmérsékletet beállíthat. Így a hűtést a különleges italok és ételek igényeihez igazíthatja. A minibár így mindig az ideális hőmérsékletet biztosítja.
Ez a modern minibár különösen gyorsan és könnyen tisztítható. A külön kivehető rácsoknak és rekeszeknek, valamint a porszórt acél burkolatnak köszönhetően a port és a szennyeződéseket könnyedén és zökkenőmentesen távolíthatja el.
A minibár minden italt és snacket energiatakarékos LED lámpával világít meg. A beépített LED lámpák magas intenzitásának köszönhetően a belső tér teljes megvilágítást kap, így az italok és az ételek tisztán láthatók. Ezenkívül a LED izzók energiatakarékosak, hatékonyak és villanykörtékkel ellentétben nem bocsátanak ki felesleges hőt.
Szabályozhatja a hőmérsékletet. Mivel a minibár egy igen széles hőmérséklettartománnyal rendelkezik, a kívánt hőmérséklet 5 és 12°C között szabályozható. Így a hűtés speciális italokhoz és ételekhez is alkalmas. A minibár mindig tökéletes hőmérsékletet biztosít.
A kompakt minibár magassága is állítható. A bár alsó részén 4 láb található, amelyek a csavar mechanizmus segítségével 10 mm-es magasságig beállíthatók. A minibár akár egyenetlen talajon is optimálisan elhelyezhető.
A modern minibár gyorsan és egyszerűen tisztán tartható. A külön kivehető rácsokról és rekeszekről, illetve a porszórt acélbevonatról a por és a szennyeződés néhány mozdulattal problémamentesen eltávolítható. Az ételek és italok mindig frissek és egészségesek maradnak. A termék különösen könnyen ápolható.
A minibár elején egy praktikus lengőajtó található. Az ajtó mindkét oldalon robosztus tartókkal rendelkezik, így intenzív használat esetén is megtartja stabilitását. A mindkét oldalon megtalálható tartóknak köszönhetően eldöntheti, a helyiség adottságinak függvényében, hogy jobbról vagy balról legyen kinyitható a hűtőszekrény. Az ajtó belső részében hasznos rekeszek találhatók az italok tárolásához. Ezenkívül a lengőajtó halkan és gyengéden záródik.
Modern technológiájának köszönhetően a minibár egy innovatív Peltier hűtőrendszerrel rendelkezik. Ezzel a hűtéssel a célhőmérséklet gyorsan elérhető és állandóan fenntartható. A hagyományos hűtési rendszerekkel ellentétben ez különösen csendes, környezetbarát és hosszú élettartamú.

Értékelések és vélemények

Rendezés :

Gyakran ismételt kérdések

Beállíthatom az ajtó nyitásának irányát?

Igen, a termék mindkét oldalon rendelkezik ajtótartóval, így a helyiség adottságainak megfelelően eldöntheti, hogy melyik oldalról legyen nyitható az ajtó – akár bal vagy akár jobb oldalról is.

Mi a teendő, ha a minibár tönkremegy?

Ügyfeleinknek 3 év garanciát biztosítunk a minibárra. Ezenkívül Európa szerte elérhető ügyfélszolgálatunk mindig a rendelkezésére áll. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket