Trustpilot
Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Termék: EX10040805

|

Modell: PHY-FS_01

Vapozon- nagyító lámpával és aromaterápiás funkcióval - 750 + 9,5 W - 700 ml

Akciós
40 490,00 Ft 43 411,73 Ft
Korlátozott idejű ajánlat Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
3+
5%
38 465,50 Ft
5+
10%
36 441,00 Ft
10+
15%
34 416,50 Ft
Nincs készleten
Legalacsonyabb ár garancia
physa
Főbb jellemzők
  • Multifunkcionális - Vapozon a bőr tisztítására és oxigénnel való ellátására, nagyító lámpával az optimális kezeléshez és relaxáló aromaterápiás funkcióval.
  • Rugalmas - mobil kozmetikai gőzölő négy sima görgőn, állítható magassággal (78-95 cm), forgó fúvókával és rugalmas lámpanyakkal.
  • egyszerű - az arcpárologtató intuitív vezérlése az áttekinthető kezelőpanelen, a könnyen újratölthető víztartály és az előre beállított 30 s-os időzítő az egyszerű használat érdekében.
  • professzionális - az arcgőzölő ideális szépség- és masszázsszalonokba, spa központokba, sminkstúdiókba, wellness szállodákba és magáncélú használatra
  • Tartós - a kiváló minőségű anyagok, mint a rozsdamentes acél és a robusztus műanyag garantálják a Vapozon Cosmetics hosszú élettartamát.
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Műszaki adatok

Frekvencia [Hz]
50/60
Anyag
Rozsdamentes acél
Gumi
Műanyag
Szín
Fehér
Fény színe
Fehér
Teljesítmény [W]
750
Névleges feszültség [V]
120 - 230
Alap méretei [mm]
53 x 53
Nagyítás
3-szeres
Időzítő - időtartam
0 - 30 s
Görgők
Igen
Időzítő
Igen
LED világítás
Igen
Kapacitás
700 ml
LED teljesítmény
9.5 W
Görgők száma
4 Pc
Méretek (HxSzéxMa)
52 x 71 x 151 cm
Súly
3.95 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
24.5 x 64 x 25.5 cm
Szállítási súly
4.64 kg

Szállítási csomag

  • Vapozon PHY-FS_01
  • Szerelőtartozékok

Termékleírás

Professzionális ápolás a multifunkcionális arcgőzővel

A physa kozmetikai termékcsalád arcgőzölőjét professzionális környezetben, szépség- és masszázsszalonokban, spa központokban, sminkstúdiókban és wellness szállodákban, valamint magánhelyiségekben egyaránt használják. Az arcgőzölés és az ózon fertőtlenítés kombinációját a mély tisztításhoz használják, optimalizálja az oxigénellátást, hidratálja és pihenteti a bőrt. Gőz és ózon kombinációjával végzett kezelés csökkentheti a pattanásokat és a gyulladásokat is. A 3 az 1-ben készülékként a Vapozon Cosmetics háromszoros nagyítású nagyító lámpáját és a relaxáló aromaterápiás funkciót is használhatja.

Egészség és szépség az arcának a physa kozmetikai gőzölőjével

A Vapozon rendkívül könnyen használható. A gőz- és ózonfunkciók intuitív módon, a főkapcsolóval vezérelhetők, és a 700 ml űrtartalmú víztartály (gőz alig egy órán át) gyorsan és egyszerűen feltölthető. A feltöltés után a készülék 30 másodpercre automatikusan aktiválódik, és nagyon rövid időn belül használatra kész. A négy sima futású görgőnek köszönhetően az arcpárásítót könnyedén oda szállíthatja, ahol éppen szüksége van rá. Az extra hosszú kábel és a 360°-ban elforgatható gőzfúvóka lehetővé teszi az egyszerű pozicionálást, tökéletes és személyre szabott beállítással.

A physa arcpárásítóval olyan terméket választ, amely egyszerre tartós és könnyen ápolható. A kiváló minőségű anyagokból, például rozsdamentes acél állványból és tartós műanyagból készült házból készült párologtató nemcsak különösen ellenálló a mechanikai és kémiai hatásokkal szemben, hanem könnyen tisztítható és karbantartható is.

Értékelések és vélemények

Rendezés :
Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket