Trustpilot
(5) értékelés

Termék: EX10062437

|

Modell: S-POWER UPS 800 PSW

Napelem inverter - Off-Grid - 1000 VA - LCD - 98% hatásfok - MPPT / UPS

Akciós
122 990,00 Ft 149 990,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
3+
5%
116 840,50 Ft
5+
10%
110 691,00 Ft
10+
15%
104 541,50 Ft
Készleten
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan szeptember 12., csütörtök
Legalacsonyabb ár garancia
MSW
Főbb jellemzők
  • sokoldalú – inverterként, napelemes töltőként és akkumulátortöltőként használható
  • erőteljes – az 1000 VA névleges teljesítménynek köszönhetően 98%-os hatásfok mellett
  • biztonságos – az UPS funkció biztosítja a szünetmentes áramellátást áramkimaradás esetén
  • kompakt – az eszköz hordozható és mobilisan használható
  • egyszerű – gyors és költséghatékony telepítés
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Matteo előző év

TOP!

Mivel a városon kívül vagyunk és nincs hálózati kapcsolatunk, ezért megbízható áramforrást kerestünk. A napelemek napközben rögzítik a napenergiát, az inverter pedig felhasználható elektromos áramot állít elő készülékeink számára. Ez valóban gondtalan és környezetbarát megoldás. 🏕️

Műszaki adatok

Frekvencia [Hz]
50/60
Anyag
Vas
Szín
Ezüst
Kijelző
LCD
Feszültség [V]
230
Névleges teljesítmény [VA]
1000
Hatékonyság (névleges teljesítménynél) [%]
98
Hullámforma
Tiszta szinuszgörbe
Védelmi funkciók
Túlterhelés / túltöltés (31 V DC)/ túlmelegedés / rövidzárlat / mélykisülés elleni védelem
Feszültségtartomány [V]
30–66
Töltőáram [A]
Akkumulátor, AC töltők: 10 / 20 ; napelemes töltő: 40
Elemmel való működtetés
Igen
Túlfeszültség teljesítmény [VA]
2000
PV mező maximális teljesítménye [W]
1000
Készenléti energiafogyasztás [W]
2
PV mező maximális nyílt áramköri feszültsége [V]
75
Méretek (HxSzéxMa)
35 x 27 x 13 cm
Súly
6.6 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
43 x 35 x 21 cm
Szállítási súly
7.43 kg

Szállítási csomag

  • Napelem inverter S-POWER UPS 800 PSW

Termékleírás

Gyakorlatilag kimeríthetetlen: PV inverter 1000 VA névleges teljesítményű napelemes rendszerekhez

Környezetbarát és gazdaságos munkavégzés az MSW-vel: a napelem inverterrel költséghatékonyan egészítheti ki napelemes rendszerét, és létrehozhatja független 230 V-os áramellátását. A PV inverter moduláris felépítésű, és többféleképpen konfigurálható. Használja a készüléket akár szünetmentes áramellátásként UPS üzemmódban, napelemekből vagy akkumulátorokból származó energiával. Alternatív megoldásként használhatja az invertert hálózatról támogatott pufferrendszerként is, így észrevehetően csökkentheti az energiaigényt az elektromos hálózatból, és pénzt takaríthat meg.

Egyszerű működésű napelemes inverter napelem MSW-től

A fotovoltaikus rendszerhez használható napelemes inverterrel szinte minden készüléket működtethet otthonában vagy irodájában, beleértve a lámpákat, ventilátorokat, hűtőszekrényeket és légkondicionálókat. A trükk: válassza ki egyénileg a bemeneti feszültséget, attól függően, hogy milyen eszközöket csatlakoztat. A PV inverter teljes névleges teljesítménye 1000 VA 98%-os hatásfok mellett, míg az MPPT funkció (Maximum Power Point Tracking) biztosítja, hogy minden egyes panel a maximális teljesítményen működjön, a besugárzástól, a napelem hőmérsékletétől és a napelem típusától függően. Ez javítja az egész napelemes rendszer hatékonyságát.
A különböző üzemmódokat a könnyen leolvasható LCD kijelzőn keresztül vezérelheti. A bemeneti prioritást (hálózati vagy napenergia), a töltési áramot vagy a töltési prioritást könnyen hozzáférhető gombkezeléssel konfigurálhatja. A kezelőpanel 3 kijelzőből, 4 funkciógombból és egy LC kijelzőből áll. amely mutatja a működési állapotot és a bemeneti/kimeneti teljesítményre vonatkozó információkat.

A saját napenergia és az UPS funkció (szünetmentes tápegység) kombinációja nagyobb energiafüggetlenséget biztosít. Hogyan? Normál hálózati működés közben a napelemmodulok olyan villamos energiát termelnek, amelyet Ön háztartásában vagy vállalkozásában használhat fel. Ez azt jelenti, hogy kevesebb közüzemi áramra van szüksége, és ezáltal csökkennek az energiaköltségei. A felesleges napenergiát vagy a hálózatba táplálhatja, vagy akkumulátorokban tárolhatja. Az UPS funkció vészhelyzeti áramellátásként szolgál, és biztosítja, hogy a rendszer áramkimaradás esetén automatikusan átkapcsoljon akkumulátoros üzemmódra, amely biztosítja a megszakítás nélküli áramellátást: ez különösen hasznos a munkakörnyezetben lévő fontos elektromos eszközök esetében, mivel a funkció segít megelőzni az adatvesztést és az leállást. Emellett a fontos háztartási készülékeket is működésben tartja, és fenntartja a komfortot.

Az inverter napelem túlterhelés, túltöltés, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelemmel rendelkezik, amely garantálja az eszköz hosszú élettartamát. A készülék kompakt és robusztus, így könnyen szállítható a kívánt helyre.

Értékelések és vélemények

4.6

5 értékelés alapján

Rendezés :

előző év Közzétéve Expondo Germany

TOP!

Mivel a városon kívül vagyunk és nincs hálózati kapcsolatunk, ezért megbízható áramforrást kerestünk. A napelemek napközben rögzítik a napenergiát, az inverter pedig felhasználható elektromos áramot állít elő készülékeink számára. Ez valóban gondtalan és környezetbarát megoldás. 🏕️

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Germany

A napelemes inverter a tökéletes megoldás a lakóautó táplálására! A napelemek lehetővé teszik a napenergia felvételét a nap folyamán, az inverter pedig használható elektromos árammá alakítja, amely táplálja az elektromos készülékeimet. Egyszerűen zseniális függetlennek lenni az áramforrásoktól, és környezetbarát módon utazni. A napenergia és az inverter kombinációja sokkal kellemesebbé teszi az életet útközben

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Germany

Szuper a napelem inverter! A napenergiát elektromos árammá alakítja a készülékeim számára. nagyon örülök neki! 🌞🔌

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve Expondo Poland

Lakókocsira szerelve

Szezon eleje óta be van szerelve a lakókocsiba és hibátlanul működik. A ventilátor a készülék bekapcsolása után azonnal bekapcsol, néha kikapcsol - de általában 10 percnél tovább nem kapcsol ki működés közben - kisebb terhelés mellett. Elég halk, de elég gyors a forgása, így enyhe zümmögést is lehet hallani. A légáramlás nagyon jó, gondoltam, hogy szükség lesz még egy ventilátor felszerelésére - de nem szükséges. A felület konfigurálása nagyon egyszerű. A készülék ár-érték arányban nagyon jó minőségű. Nagyon ajánlom, a következő szezonra 2024-ben adok hozzá egy frissítést - hogyan működik :)

Eredeti értékelés megjelenítése

4 hónappal ezelőtt Közzétéve Expondo Sweden

Nincs megjegyzés.

Eredeti értékelés megjelenítése
Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket