Olsztynba utazik? A bájos szegletekben és a környező tavakon kívül még valami mást is talál itt. A legjobb hamburgereket, kulináris szakértőnk, Michał ajánlásával – született Olsztynban! Ismerje meg, hogyan kell elkészíteni őket, és mi a titkuk.
Olsztynba utazik? A bájos szegletekben és a környező tavakon kívül még valami mást is talál itt. A legjobb hamburgereket, kulináris szakértőnk, Michał ajánlásával – született Olsztynban! Ismerje meg, hogyan kell elkészíteni őket, és mi a titkuk.
A szaftos hamburgerek titka
Mateusz Żarski a Burgerowniából elárulja Önnek. Az ízletes hamburger elkészítéséhez le kell darálni a húst egy húsdarálóval (pl. a lapockából, amely 20% zsírt tartalmaz). A zsemléket vagy maga süti, vagy megrendeli egy pék ismerősétől. Csak olyan zsemlét használjon, amely nem tartalmaz adalékanyagokat, és minden nap frissen készül, így nincs szükség fagyasztott pékárura. A pontot mártás teszi fel i-re, amely szintén házi készítésű.
Kevés eszköz nagy ételválasztékhoz
A Burgerownia gázgrilleket használ sima felülettel. De a bordázott felületű grillek is kiválóan megfelelnek a feladatra, amely lehetővé teszi, hogy a vevőknek széles választékot kínáljon, számos fogással. A kezdet szerény volt – a hamburgerház hat hamburgerváltozattal indult. A tulajdonos azt meséli, hogy a vásárlók rendszerint kiválasztják a kedvenc hamburgerüket, majd rendszeresen visszajárnak. A törzsvendégek gyakran észre sem veszik az új fogásokat az étlapon.
Készítsen tökéletesen formázott hamburger húspogácsákat egy kézi hamburger hús nyomó segítségével! Egy húspogácsa nyomó elengedhetetlen, ha nagy mennyiségű hamburgerhúst szeretne elkészíteni rövid idő alatt. Természetesen csak friss húst használjon. A burgerező hetente kétszer kapja a húspogácsát egy megbízható podlachiai beszállítótól. A húst sütéskor csak sóval és borssal fűszerezzük. A hús nem tartalmaz adalékanyagokat tojás vagy gluténtartalmú összetevők formájában.
Szakértőnk az étel elfogyasztása után kitart véleménye mellett, és biztos benne, hogy a Burgerownia hamburgerei a város legjobbjai. És egy ilyen ízletes vacsora után csak egy második adagra vágyik az ember – valami finomra a tóparti tábortűzhöz.
Michał Orłowski – Michał Orłowski – Sydney és Varsó híres éttermeinek konyhafőnöke. Tapasztalt és profi vendéglátós. Michał tizenévesen kezdte gasztronómiai útját. Nyáron pultosként dolgozott, és felfedezte a gasztronómia iránti szeretetét. Michał az évek során rengeteg tapasztalatot szerzett, elmélyítette tudását és tökéletesítette kézügyességét.
2007-ben Ausztráliába utazott, ahol tovább csiszolta tudását. Visszatérése után, mint séf irányította a Lars, Lars & Lars éttermet Pozsonyban. Michał a Chef’s Gear YouTube csatornán osztja meg tudását és gyakorlati tanácsait.
Megosztás