Trustpilot
(12) értékelés

Termék: EX10090080

|

Modell: HT-HECTOR 212T

Benzines aprítógép - 6,5 LE - 70 mm

344 990,00 Ft
Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
3+
5%
327 740,50 Ft
5+
10%
310 491,00 Ft
10+
15%
293 241,50 Ft
Nincs készleten
Legalacsonyabb ár garancia
hillvert
Főbb jellemzők
  • nagy teljesítményű – 6,5 LE-s motor 3.600 ford./perc-es sebességgel aprít akár 70 mm átmérőjű ágakat is
  • rugalmas – 90°-os lépésekben állítható kidobótölcsér, a nagy töltőtölcsér gondoskodik a könnyű töltésről
  • hatékony – a 3,5 l-es benzintank lehetővé teszi a megszakítás nélküli munkát közel 2 órán át
  • kitartó – 3,5 l -es benzintank és 0,6 l -es olajtartály lehetővé teszi a szünetmentes munkát, akár több mint 2 órán át
  • mobil és stabil – két nagy, felfújható kerék és robusztus acélház
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

Marleen előző év

FELSŐ APRÍTÓK

Nemrég vettem ezt a chippert az expondótól. A rendelés egyszerű volt, a szállítás gyors és a készülék TOP. A csomagolás első osztályú volt, az összeszerelés pedig egyszerű. Az iratmegsemmisítő nagy teljesítményű, és könnyedén behúzza a nagyobb ágakat is levelekkel! Ez szórakoztatóvá teszi a darabolást. :-)

Műszaki adatok

Szín
Kék
Teljesítmény [W]
5.145
Elektromos
Elektromos indítás / kickstart indítás
Üzemanyag típusa
Ólommentes benzin
Motor teljesítmény [PS]
6.5
Vágási sebesség [ford./perc]
2200
Motor típusa
196 cm³ benzinmotor, OHV, 4 ütemű
Hajtószíj típusa
Ékszíj
Maximális vágási átmérő
80
Áramellátás részletei
Akkumulátor: Tcs Yt9-Bs 12V/9Ah
Hangteljesítmény
107 dB
Konténer maximális dőlésszöge
180 °
Folyadékfogyasztás
1.8 l/h
Olajtartály kapacitása
0.6 l
Üzemanyagtartály űrtartalma
3.5 l
Betöltő garatban aprított ágak max. átmérője
70 mm
Méretek (HxSzéxMa)
185 x 80 x 146 cm
Súly
88.95 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
91.7 x 45.5 x 93 cm
Szállítási súly
104 kg

Szállítási csomag

  • Benzines aprítógép HT-HECTOR 212T
  • Tartozékok
  • Használati útmutató

Termékleírás

Aprítsa kerti metszéseit a hillvert benzines aprítógépjével

Bokorjajit, sövényeit vagy fáit szeretné megformázni? De mi legyen utána a levágott dolgokkal? hillvert a HT-HECTOR 212T benzines aprítógépével optimális megoldást kínál az Ön számára és csökkenti a kerti hulladékokat akár 70 – 80 %-al. A keletkező talajtakaró ideális sütőtök vagy cukkini ágyak komposztálásához vagy lefedéséhez. A hillvert kerti szerszámai lenyűgözek minket a kitartássukkal, ergonómiájukkal és erős teljesítményükkel.

Mobil kerti aprítógép a benzines motornak és nagy kerekeknek köszönhetően

A benzines aprítógép erős 4-ütemű motorjának hála akár 70 mm átmérőjű ágak is apríthatók a betöltőtölcséren keresztül. Továbbá levelek és levágott virágok is gyorsan és hatékonyan apríthatók vele. A kényelmes munkavégzés érdekében be a kidobótölcsér 90°-os lépésekben állítható, ami lehetővé teszi az oldalirányú eltávolítást is.
A kerti aprító hatékony 5.145 W-os (6,5 LE) motorja kick-start-al indítható. A tankba összesen 3,5 l benzin fér; a maximális 3.600 ford./perc-es sebességen az aprítógép csak 1,8 l ólommentes benzint fogyaszt óránként. Ezáltal különösen költséghatékony. Továbbá ennek hála akár 2 óránál további is dolgozhat vele megállás nélkül. Biztonsága érdekében az aprítógép egy vészkapcsolóval is el van látva. A vágópengék karbantartás céljából probléma mentesen leszerelhetők.
Hogy a szállíts gyorsan és egyszerűen elvégezhető legyen, a profi aprítógép egy stabil futóművel lett ellátva. Ezen két nagy, levegővel megtöltött kerék található, amelyeknek hála a helyváltoztatás ezzel az eszközzel könnyen elvégezhető. A szállítási csomagban a praktikus gyűjtőzsák is található, amely könnyedén az aprítóhoz fogatható.
  • Tippek:
  • Aprítás során mindig viseljen szemvédőt, valamint kesztyűt!
  • Ügyeljen a kiömlő lyukra. Ennek mindig szabadon kell lennie. Ha a gyűjtőzsák például megtelne, akkor dugulás alakulhat ki az eszközben!
  • Az aprítandó anyag átmérője nem lépheti túl a 70 mm-t!
  • Soha ne nyúljon az aprítóba!

Alkatrészek és szerviz egy helyen!

Küldetésünk, hogy kiváló szolgáltatást nyújtsunk, és gondoskodjunk ügyfeleinkről még évekkel később is. A vásárlás pótalkatrészekkel történik, és káresemény esetén saját cégünk vállalja a felelősséget. Javításainkat gyorsan és egyszerűen végezzük, garanciális feltételeinknek megfelelően. Márkatermékeink fejlesztése során a legmagasabb minőségi szabványokat alkalmazzuk, így Ön elsőosztályú termékeket kap, amelyekkel éveken át megbízhatóan dolgozhat.

Vegye igénybe szakértői ügyfélszolgálati vonalunkat, és hívjon minket egyszerűen, vagy írjon nekünk egy e-mailt. Szakértő csapatunk tanácsot ad Önnek!

Értékelések és vélemények

3.7

12 értékelés alapján

Rendezés :

előző év Közzétéve Expondo Germany

FELSŐ APRÍTÓK

Nemrég vettem ezt a chippert az expondótól. A rendelés egyszerű volt, a szállítás gyors és a készülék TOP. A csomagolás első osztályú volt, az összeszerelés pedig egyszerű. Az iratmegsemmisítő nagy teljesítményű, és könnyedén behúzza a nagyobb ágakat is levelekkel! Ez szórakoztatóvá teszi a darabolást. :-)

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve ManoMano France

Nagyon jó termék

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Germany

Csinálj valamit!

Van egy gyorsan növekvő sövényünk, amely körülbelül 100 m hosszú. Néhány év leforgása alatt hatalmas mennyiségű vágás gyűlt össze, amit most fokozatosan aprítok fel. Az iratmegsemmisítő gyorsan működik, és mindent könnyedén aprít. Kiváló készülék! Az is pozitívum számomra, hogy a pozícióváltás könnyed. Egyértelmű vásárlási ajánlás!

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo France

Jó gép

Nehézségmentes összeszerelés után csináltam egy próbát kicsiken. Babér ágak és nyár kb 5 cm-es nagyobb ágai, elvárásaimnak megfelelő jó munka, később nagyobb mennyiségben megtekinthető.

Eredeti értékelés megjelenítése

4 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Italy

Kiváló aprítógép

Nem ismertem ezt a boltot, azt kell mondanom, hogy pozitívan lenyűgözött a minden probléma esetén elérhető kezelők hatékonysága.Ami a terméket illeti, ezen az áron a kulcsos gyújtásnál sem találsz semmit. mint a pull, ráadásul a termék nagyon masszív, szép és nagyon jól aprítható, mindenképp ajánlom mindenkinek, aki egy professzionális termékbe szeretné fektetni a pénzét.

Eredeti értékelés megjelenítése

4 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Ireland

Faaprító HT-Hector 212T

Három hetet kellett várni a szállításra, ami természetesen a koronavírus-járvány közepén volt. Érkezéskor egy darabokból álló, villáskulcsos összeállítás volt a munkához. Feltöltötte a motorolajat, feltöltötte a benzintankot, a faaprító a kulcs első elfordítására indult. Kicsit több mint 80 kg-os súlyával EGY személy számára nagyon jól manőverezhető. 107Dba-nál kicsit hangos, a fültokok is, és persze a szemvédő is azonnal munkába állítottam a faaprítót. Nagyon gyorsan nagy mennyiségű levágott kalászot, sövényt, sövényt stb. szállított ki a kertemből egy jól kezelhető talajtakaró/forgácstömegbe, és természetesen az eredeti mennyiségnek csak töredékével. Az Expondo szerint akár 80 mm-es átmérőt is képes kezelni. Még nem érte el ezt az átmérőt, de eddig a faaprító mindent megtett, amit betáplált. Lenyűgöző teljesítmény, ajánlott!

Eredeti értékelés megjelenítése

előző év Közzétéve ManoMano France

Használtam és megfelelt az elvárásaimnak. Anyaga, könnyen összeszerelhető. 50 mm D feletti ágaknál nincs csoda. Nagyon elégedett ezzel a vásárlással.

Eredeti értékelés megjelenítése

3 évvel ezelőtt Közzétéve Amazon United Kingdom

Hillvert Hector 212T kerti aprító/mulcsozó

Hillvert Hector 212T kerti aprító/mulcsozó - az ígért határidőn belül szállítjuk. Úgy tűnik, ez egy megbízható gép, és elvégezte a tőle elvárt feladatokat - nagy mennyiségű cserje- és sövénycsökkentést, valamint a kisebb, lombosabb dugványokat. Délután 2-re csökkenti a 10 üreges zsák törmeléket. Súlya (körülbelül 80 kg) és felépítése (levegős abroncsok) könnyen mozgatható, ahol szükség van rá. A biztonsági utasítások megérkeztek a géppel, de a lényeges összeszerelési és üzemeltetési utasítások kezdetben hiányoztak a szállításból. Azonban amint felvettük a kapcsolatot az expondo megfelelő osztályával, ezeket készen kaptuk. Az Expondo igyekezett biztosítani, hogy a tőlük kapott szolgáltatás kielégítő legyen, és miután ezt a kezdeti problémát orvosolták, minden rendben volt. Biztosítottak bennünket arról, hogy a jövőben minden szállítmányhoz mellékelni fogják az összeszerelési és kezelési útmutatót. Nagyon elégedettek vagyunk a géppel.

Eredeti értékelés megjelenítése

2 évvel ezelőtt Közzétéve Expondo Switzerland

Első ránézésre nagyon jól sikerült

Könnyű összeszerelés, jól megépített és robusztus alváz. Kis ágakon jól működik, de 80 mm-es ágakat egyáltalán nem képes feltörni, 40 mm-től már leáll a motor és 50 mm-es ágnál a motor leáll! A bemeneti csatorna fröccsenésgátló műanyaga túl merev és rosszul felépített! (gumival és hosszú csíkokkal cserélni, hatékonyabb! A csapágy zsírzógombjai rosszul helyezkednek el, főleg a hajtószíjvédő oldalon, 90 fokkal elforgatva a zsírzógombok vízszintesen helyezkednek el, könnyebben kenhető és jobban védhető!

Válasz tőle

Kérem, tudassa velünk. Mindig segíteni és fejlődni szeretnénk, de ehhez szükségünk van az Ön támogatására, hogy ez a jövőben ne fordulhasson elő. Együtt el fogjuk érni ezt.
Eredeti értékelés megjelenítése

előző hónap Közzétéve Expondo Czech Republic

Elégedetlenség

21 000 CZK-ért azt várnám, hogy legalább működjön. Az egyik gally összezúzása után leállt. Többször próbáltuk elindítani a gépet, de semmi. Most foglalkoznunk kell a panasszal. Egyáltalán nem ajánlom.

Eredeti értékelés megjelenítése

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tudok a benzines aprítógéppel dolgozni?

Egy teli tank több mint 2 órás munkára elég. Ha az időt hatékonyan szeretné kihasználni, akkor ajánlatos először az aprítandó anyagot összeszedni, majd darabonként az aprítóba helyezni.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
4.3
-es értékelési pontszám a Trustpilot-on
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket