Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Termék: EX10450055

|

Modell: I-20FS/120/U

Pizzalapát - Ø20 cm - perforált - nyél: 120 cm - rozsdamentes acél

Akciós
Black Friday
46 690,00 Ft 58 790,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.
db
Kedvezmény
Termékenként
3+
3%
45 289,30 Ft
5+
6%
43 888,60 Ft
10+
9%
42 487,90 Ft
Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan november 27., szerda
Legalacsonyabb ár garancia
Főbb jellemzők
  • biztonságos – a 120 cm hosszú nyélnek köszönhetően
  • tartós – a pizzalapát stabil rozsdamentes acélból készült
  • higiénikus – a sima felületek könnyen tisztíthatók
  • egyszerű – a Ø20 cm-es, rendkívül vékony lapát tökéletesen siklik a pizzák alá
  • professzionális – a perforáció megakadályozza, hogy a tészta alatt összegyűljön a levegő, valamint megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így a pizza kevésbé ragad a lapáthoz
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia

HÁTRALÉVŐ IDŐ BLACK FRIDAY AKCIÓNKBÓL

0
nap
:
0
óra
:
0
perc
:
0
másodperc

Hasonló kategóriák

Műszaki adatok

Alak
Round
Anyag
Rozsdamentes acél
Szín
Ezüst
Lapát átmérője [cm]
Ø20
Perforált
Igen
Nyél hossza
120 cm
Méretek (HxSzéxMa)
141 x 20 x 3.5 cm
Súly
0.7 kg
Szállítási méretek (HxSzéxMax)
131 x 32 x 2 cm
Szállítási súly
1.4 kg

Szállítási csomag

  • Pizzalapát I-20F/120

Termékleírás

Professzionális pizzalapát éttermekbe, pizzériákba, pékségekbe vagy saját alkotásaihoz

A Gi.Metal pizzalapátot kifejezetten vendéglátóipari használatra fejlesztették ki, vagyis az eszköz ideális nagykonyhák, éttermek, pizzériák, büfék és pékségek számára, valamint kiválóan alkalmas privát használatra is, grillezéshez vagy családi ünnepségekhez.

Hosszú és könnyű: a Gi.Metal pizza lapát vendéglátóipari felszereléseink közül

120 cm hosszú nyelével a pizza forgató lapát könnyen kezelhető, és megbízhatóan véd az égési sérülésektől a forró pizzák és kenyerek eltávolítása során a sütőből. A vékony, perforált Ø20 cm-es lapáton biztonságosan és rendkívül gyorsan készíthetők elő a pizzák.  A perforáció minimálisra csökkenti a levegő felhalmozódását a tészta alatt, megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így a pizza kevésbé ragad a lapáthoz.
A pizzalapát kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, vagyis könnyen tisztítható és tartós. Kis súlyának és erős nyelének köszönhetően a praktikus pizzalapát mindig könnyen tartható a kézben.

Értékelések és vélemények

Rendezés :

Gyakran ismételt kérdések

Hőálló a fogantyú?

Igen.

Milyen anyagból készült a lapát lapja?

A lapátlap alacsony nikkeltartalmú rozsdamentes acélból készült.

Mire jó a perforáció?

A perforáció minimálisra csökkenti a levegő felhalmozódását a tészta alatt, megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így kevésbé ragad a pizza a lapáthoz.

Szakértők világszerte megbíznak bennünk
több mint 16 év
e-commerce tapasztalat
3 MILLIÓ
ügyfél vásárolta meg termékeinket