Nincs értékelés Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket

Termék: EX20450057

|

Modell: I-23FS/120/U

B-termék Pizzalapát - Ø23 cm - perforált - nyél: 120 cm - rozsdamentes acél

Akciós
B-termékek
B-termékeink esetében általában ügyfeleink által visszaküldött, felújított termékekről vagy korábbi bemutatódarabokról van szó. A termékeknek lehetnek optikai hibái, de műszakilag hibátlanok. B-termékeinkre szokásos visszaküldési és garanciális feltételeink vonatkoznak.
45 990,00 Ft 57 390,00 Ft
Korlátozott idejű ajánlat Az ár tartalmazza a 27%-os áfát.

A legalacsonyabb ár a kedvezményt megelőző 30 napban: 57 390,00 Ft

Alacsony készlet
INGYENES SZÁLLÍTÁS várhatóan február 4., kedd
Legalacsonyabb ár garancia
Főbb jellemzők
  • biztonságos – a 120 cm hosszú nyélnek köszönhetően
  • tartós – a pizzalapát stabil rozsdamentes acélból készült
  • higiénikus – a sima felületek könnyen tisztíthatók
  • egyszerű – a Ø23 cm-es, rendkívül vékony lapát tökéletesen siklik a pizzák alá
  • professzionális – a perforáció megakadályozza, hogy a tészta alatt összegyűljön a levegő, valamint megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így a pizza kevésbé ragad a lapáthoz
Szállítási információk
Visszaküldés és garancia
Letöltések

Termékleírás

Professzionális pizzalapát éttermekbe, pizzériákba, pékségekbe vagy saját alkotásaihoz

A Gi.Metal pizzalapátot kifejezetten vendéglátóipari használatra fejlesztették ki, vagyis az eszköz ideális nagykonyhák, éttermek, pizzériák, büfék és pékségek számára, valamint kiválóan alkalmas privát használatra is, grillezéshez vagy családi ünnepségekhez.

Hosszú és könnyű: a Gi.Metal pizza lapát vendéglátóipari felszereléseink közül

120 cm hosszú nyelével a pizza forgató lapát könnyen kezelhető, és megbízhatóan véd az égési sérülésektől a forró pizzák és kenyerek eltávolítása során a sütőből. A vékony, perforált Ø23 cm-es lapáton biztonságosan és rendkívül gyorsan készíthetők elő a pizzák.  A perforáció minimálisra csökkenti a levegő felhalmozódását a tészta alatt, megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így a pizza kevésbé ragad a lapáthoz.
A pizzalapát kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, vagyis könnyen tisztítható és tartós. Kis súlyának és erős nyelének köszönhetően a praktikus pizzalapát mindig könnyen tartható a kézben.

Értékelések és vélemények

Rendezés :

Gyakran ismételt kérdések

Hőálló a fogantyú?

Igen.

Milyen anyagból készült a lapát lapja?

A lapátlap alacsony nikkeltartalmú rozsdamentes acélból készült.

Mire jó a perforáció?

A perforáció minimálisra csökkenti a levegő felhalmozódását a tészta alatt, megkönnyíti a felesleges liszt eltávolítását az alapról, így kevésbé ragad a pizza a lapáthoz.

A SZAKÉRTŐK VÁLASZTÁSA
17 ÉV TAPASZTALAT...
a szakemberek támogatásában
3 MILLIÓ...
boldog és elégedett professzionális ügyfél